THY hangi hatlarda frekans artıracak, nerelere uçuş başlatacak?

THY hangi hatlarda frekans artıracak, nerelere uçuş başlatacak?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin frekans artıracağı destinasyonlarla uçuş başlatmayı planladığı destinasyonları açıkladı.


THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin 5 Aralık itibariyle Finlandiya-Rovaniemi'ye uçuş başlatacağını açıkladı.

Umman-Muscat seferlerinin sayısını Aralık ayında itibaren 7'den 10'a çıkaracaklarını kaydeden Aycı; 2020 yılının yaz döneminde Los Angeles, Singapur ve Kuala Lumpur sefer sayılarını ise 7'den 11'e çıkaracaklarını aktardı.

Osaka uçuşlarının 2020 yılının nisan ayında haftada 4 frekans olarak yeniden başlayacağını açıklayan Aycı, bu hattaki uçuş sayısını ise haziran ayıyla birlikte 5'e çıkarcaklarını belirtti.

Tokyo Narita Havalimanı'nın yanı sıra, bu şehirdeki Haneds Havalimanı için de uçuş izni aldıklarını söyleyen Aycı, 2020 yılıyla birlikte Narita Havalimanı'na haftada 4, Haneda Havalimanı'na ise haftada 7 uçuş gerçekleştireceklerini ifade etti.

İlker Aycı ayrıca, ABD'de Newark ve Kanada'da Vancouver içinde çalışma yaptıklarını kaydetti.



Bu Haber 02.11.2019 - 12:32:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Zırto 05.11.2019 - 11:25

    Ravoniemi, kuş uçmaz kervan geçmez, kar buz.. Finli noel babanın yeri.. Diğer taraftan bu yavrular (finliler) bize silah satışını durdurmuş.. Tepki koyuyor ya Barış pınarına.. Yani diyorum değer mi.. İptal ediyorum planları deyin, görelim.. Mita kuulu? (nabeerr?)

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.