İl turizm müdürüne tenzili rütbe

İl turizm müdürüne tenzili rütbe

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Rize'ye atanan ve Rize'ye yapılan ataması da son anda iptal edilen Adnan İpekdal, müdürlük yaptığı kurumda uzman olarak çalışmaya başladı.


Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Rize'ye atanan, ancak Rize'ye yapılan ataması da Cumhurbaşkanlığı kararı ile iptal edilen Adnan İpekdal'ın Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde uzman olarak göreve başladığı öğrenildi.

Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'ün haberine göre Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanın Adnan İpekdal'ın geçtiğimiz günlerde Rize'ye yapılan ataması Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla atama ve görevden alma kararı iptal edildi. Samsun'dan Rize'ye ataması çıkan İpekdal'ın henüz Rize'deki müdürlük koltuğuna oturmadan atamasının iptal edilmesi gündem olurken, Adnan İpekdal'ın kendi isteği ile müdürlük yaptığı Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde 'uzman' olarak kaldığı öğrenildi.



Bu Haber 27.11.2023 - 11:21:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Fazla bile

    Zsk 28.11.2023 - 05:25

    İl kültürler başka kurumlardan adam devsirmeyi bırakıp kendi kurumu içinden müdürlerini atamali ve liyakati esas almali. Bakiyorsun, alakasız kültürsüz ve de başka kurumdan zabıtalar, imamlar, öğretmenler Kültür ve Turizm İl müdürü(!) Ne ALAKA

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.