İflas eden GTI'nin satış müdürü Tunç Özler kendi tur operatörünü kurdu

İflas eden GTI'nin satış müdürü Tunç Özler kendi tur operatörünü kurdu
GTI'de uzun süre satış ve pazarlama müdürü olarak çalışan ve şirketin büyümesinde önemli bir rolü olan Tunç Özler'in kendi şirketini kurduğu belirtildi.

 
Tourexpi'nin Alman iş ve turizm dergisi FVW dergisinde aktardığı habere habere göre GTI'nin eski satış ve pazarlama müdürü Tunç Özler, "For You Travel" (FOR) adında yeni bir dinamik paket tur operatörü şirketi kurdu.
 
6 elemanla Düsseldorf "Fußballarena" daki ofiste çalışan Özler'e göre oldukça geniş bir uçuş yelpazesini sunan şirket, tatil uçak şirketleri VE uçuş brokerları ile yakından çalışıyor. Özler, şirketinin küçük ve esnek olmasından hoşlandığını belirterek "benim için üçüncü ligde oynamak yeterlidir" diyor.

QTA, TSS ve AER gibi seyahat acentesi grupları ile Expedia ve Weg gibi portallarla çalışan şirketin sürekli ikinci ligde kalması ise beklenmiyor. Şimdilik İspanya, Türkiye, Mısır ve Bulgaristan gibi bölgelerde toplam 29 destinasyon sunan FOR, incoming alanında MTS/OTS, Meeting Point ve Türkiye'deki Aquasun gibi tanınmış acentalarla çalışıyor.
 
Özler, deniz tatilinin yanı sıra bir de geniş turlar, kombinasyon turları ve şehir turları sunmak istediğini belirtiyor.


Bu Haber 17.12.2013 - 16:16:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.