Ibis İstanbul Şişli kapılarını açtı 

Ibis İstanbul Şişli kapılarını açtı 
Fransa merkezli konaklama zinciri Accor’un alt markalarından İbis markasıyla İstanbul’da bir otel daha açılıdı.

Dünya genelinde 1200 noktada bulunan Accor’un Ibis markalı otellerine bir yenisi daha eklendi. Yeni açılan Ibis İstanbul Şişli, 'Charlie’s Corner' restoran konseptini barındıran Türkiye’deki ilk otel olma özelliğini de taşıyor.

Otel, 24 saat açık fitness salonu ve modern bir spa merkeziyle de konuklarına hizmet veriyor. Tesisin spa merkezi konuklara klasik, Tayland, medikal ve Bali seçenekleri dahil olmak üzere çeşitli masaj olanakları sunuyor.

Superior, deluxe ve süit olmak üzere üç farklı kategoride 119 odası bulunan tesisin genel müdürlüğünü ise Adil Ceylan üstlendi. Ceylan "Konuklarımızın İstanbul'daki diğer otellere kıyasla benzersiz bir deneyim yaşayacağına inancım tam. Ev konforunu şık ve modern estetikle başarılı bir şekilde bir araya getiren odalarımız, İstanbul'un en canlı bölgesinde yer alıyor. Otelimiz, keyifli bir konaklamanın bireysel ihtiyaçlara ve canlı bir mutfak kültürüne uygun bir hizmet konseptiyle bir arada olduğu ideal bir işletme. Konuklarımızı ağırlamayı ve onlara unutulmaz bir hizmet deneyimi sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. 

Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi segmentlerinden sorumlu Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Baş Operasyon Sorumlusu Paul Stevens ise şunları söyledi: "ibis İstanbul Şişli, konforu ve ulaşım kolaylığıyla öne çıkan bir otel.Yeni İstanbul Havalimanı'na da yakın bir konumda yer alan bu otel; kalite, uygun fiyat ve ulaşım kolaylığıyla erişilebilir seyahat deneyimlerinin önünü açıyor."


Bu Haber 20.02.2024 - 10:26:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.