Hint düğünlerinde yeni adres: Mısır

Hint düğünlerinde yeni adres: Mısır

Mısır’ın tatil beldesi Sharm El Sheikh’te bulunan Rixos Premium Seagate ve Rixos Sharm El Sheikh Hint düğün sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırladı. 


Bu yıl 8. düzenlenen Hindistan’ın en önemli organizasyonlarından EMF ACE Global Convention & Awards 2022, 9-12 Eylül tarihleri arasında Sharm El Sheikh’te bulunan Rixos otellerinde düzenlendi.

250 organizatör ve sektör temsilcisi 4 gün boyunca hem otellerde düzenlenen etkinlikler hem de destinasyonu tanımak için yaptıkları gezilerle unutulmaz anlar yasadılar.

Rixos Hotels Mısır CEO’su Erkan Yıldırım, “Mısır turizminde Hindistan’dan ilk kez bu tarzda bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Her zaman ilklerin öncüsü olan Rixos Hotels, Sharm El Sheikh’te düzenlenen bu organizasyon ile bir kez daha markaya olan güveni göstermiş oldu. Hint düğünlerinin yeni adresinin Mısır ve Rixos olması konusunda çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Türkiye’deki Hint düğünlerinin organizatörlerinden Inventum Global’in de yer aldığı organizasyonda konuşan Bünyat Özpak ‘’Mısır, 12 ay açık sezonu ile bize büyük bir fırsat sağlıyor, Önümüzdeki yıllarda, Rixos ‘ta yapacağımız düğünlerin artacağını düşünüyorum” dedi.

Mısır'da ilk kez gerçekleşen bu etkinlik ile, Hindistan düğün endüstrisinden 250 konuk bir araya gelerek deneyimlerini ve projelerini paylaştı.  Udaipur Prensi ve İcra Direktörü Shri Lakshyaraj Singh Mewar, Hintli ünlü rapçi Badshah, Bollywood yıldızı Chitrangda Singh'in de konuk olarak katıldığı ödül töreninde ise alanlarında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen gala gecesinde verildi.

EMF Ace başkanı Jaydeep Jr “Sharm El Sheikh bu tür organizasyonlar için gördüğüm en iyi yerlerden biri. Rixos Otellerinin altyapısı çok iyi ve büyük organizasyonlar için bize çok rahatlık oluşturdu. Önümüzdeki Ocak ayında da Mısır’daki ilk Hint düğününü yine Rixos Premium Seagate’de yapacağız. Mısır, elverişli hava şartları ve mistik yapısıyla bizim için yeni ve büyük bir Pazar “ şeklinde konuştu.

Organizasyon sırasında, Inventum Global ve Rixos Mısır Otelleri arasında 5 yıllık tek yetkililik anlaşmasının imzalanması, pazar dinamiklerine ayrı bir önem kattı. Bu iş birliği ile Hindistan’dan ülkeye gelen iş potansiyelinin hızla artmasi bekleniyor.



Bu Haber 24.09.2022 - 12:32:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.