Hilton 18’inci markasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Hilton 18’inci markasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton, bir markayı daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tempo by Hilton'la şirketin toplam marka sayısı 18'e yükselecek.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Küresel konaklam zinciri Hilton, Tempo by Hilton ismiyle yeni bir markayı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Seyahate çıkan insanların, kaldıkları otelde kendi evlerinden esintiler hissettikleri segmentteki bir konaklamaya daha fazla ödeyeceklerine inanan Hilton, Tempo by Hilton'u piyasaya sürüyor.

Canopy ile Garden Inn arasında konumlanacak

Hilton Garden Inn ile Canopy by Hilton arasında konumlanacak olan Tempo by Hilton, iş ve eğlence amacıyla sık seyahat eden gezginleri hedefliyor. Yeni markayı bir 'yaşam tarzı oteli' olarak niteleyen Hilton, sık seyahat eden insanların uyku ve beslenme alışkanlıklarının bozulma eğiliminde olduğunu ve markanın insanları bu fenomenden uzak tutmak amcıyla tasarlandığını ifade etti. Açıklamada, ''Bu bir sağlık oteli değil, modern gezginlerin ihtiyaçlarına cevap veren bir yaşam tarzı oteli.'' ifadesi kullanıldı.

Odalar 29 metrekare

Otelde bulunacak 29 metrekare odaların yüzde 40'ının banyo ve hazırlanma bölümü olarak tasarlanacağı, çalışma masasıyla yatak arasında ise daha fazla deplasman alanı bulunacağı ifade edildi. Otellerde ayrıca oda içi eğlence sistemi ile Thrive Global tarafından oluşturulan rehberli sabah ve akşam ritüelleri bulunacağı kaydedildi.



Bu Haber 17.01.2020 - 08:50:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.