Hilton'da bayram seçenekleri


 İstanbul’daki Hilton Worldwide otellerinden Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA otellerinde yaz indirimi bayram tatilinde de devam ediyor. İstanbul’un eşsiz tarih ve kültürünü, iki kıtanın buluştuğu Boğaziçi’nin güzelliklerini markanın hizmet kalitesiyle buluşturan Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA, bayram boyunca misafirlerine yüzde 33’e varan indirim sunuyor.

ŞEHRİN KARMAŞASINDAN KAÇMAK İSTEYENLER İÇİN

 

1955 yılında kurulan ve ABD dışında en uzun süredir faaliyet gösteren Hilton Worldwide oteli olan Hilton İstanbul Bosphorus önümüzdeki yıl 60. doğum gününü kutlayacak. Yarım asrı aşkın bir zamandır Grace Kelly’den Marlon Brando’ya, Kraliçe Elizabeth’ten Henry Kissinger’a birçok ismi ve dünyanın dört bir köşesinden gezginleri konuk eden Hilton İstanbul Bosphorus, bu bayramda sizleri konuk etmeyi bekliyor. Otel, Boğaz’a hakim lokasyonu, yemyeşil bahçelerle çevrili ve tümü balkonlu odalarıyla şehrin merkezinde ama kentin karmaşasından uzak bir ortam sunuyor. 24 saat hizmet veren fitness center, tenis & squash kortları, açık ve kapalı havuzları, 1 km'lik koşu parkuru, ayrıca geleneksel Türk hamamı, spa ve masaj servisleriyle rüya gibi bir tatilden bekleyeceğiniz her ayrıntıyı Hilton İstanbul Bosphorus’ta bulabilirsiniz…

 

Boğazı manzarası ve karakteristik lezzetleri ile İstanbul'un en iyi Lübnan restoranı olan Al Bushra’ya da ev sahipliği yapan Hilton İstanbul Bosphorus, Taksim ve Nişantaşı'na yürüme mesafesindeki konumuyla şehri keşfetmek isteyenler için de ideal bir konaklama alternatifi.

 

Rezervasyonlarınız için: www.hiltonistanbul.com.tr – 0212 315 6000

 

YENİLENEN CONRAD’DA UNUTULMAZ BİR DENEYİM

Bir süredir renovasyonu süren Conrad İstanbul, yenilenen ve konukları için daha cazip hale getirilen lüks hizmet anlayışıyla unutulmaz bir bayram tatili vaat ediyor. Otelin kısa süre önce kapılarını açan restoranı Manzara, misafirlerini Dünya mutfaklarından Osmanlı yemeklerine kadar uzanan engin bir lezzet yelpazesi ile buluşturuyor. Manzara’nın Executive Şef’i Alexis Atlamazoğlu ve ödüllü ekibinin elinden çıkan tatlar, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde konukları “tadına doyulmaz” bir yolculuğa davet ediyor.  Ayrıca Conrad İstanbul’un 14. katındaki Summit Bar, nefes kesen bir Boğaz manzarası sunuyor.

Rezervasyonlarınız için: www.conradistanbul.com.tr – 0212 310 2525

 

İSTANBUL’A BİR DE HİLTON PARKSA’NIN MUHTEŞEM TERASINDAN BAKIN

 

İstanbul’un en iyi manzaralarından birine sahip Hilton ParkSA‘dan Tarihi Yarımada’yı, Kız Kulesi’ni, Boğaz’ı, Maçka Parkı’nı ve kentin diğer pek çok güzelliğini doyasıya seyredebilirsiniz. Nişantaşı ve Dolmabahçe Sarayı'na yakınlığıyla da dikkat çeken bu şık otel, Türk, Akdeniz ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri bir arada sunan Cloud 7 Terrace'ı, ferah ve lüks odaları, süitleri, Maçka Parkı’na bakan Executive Lounge'ı ve Nişantaşı’na yürüme mesafesindeki konumuyla konuklarına ayrıcalıklar sunuyor.

 

Rezervasyonlarınız için: www.hiltonparksa.com.tr – 0212 310 1200

 



Bu Haber 24.07.2014 - 10:52:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.