240 milyon liralık otel yatırımında Hilton'la yollar ayrıldı

240 milyon liralık otel yatırımında Hilton'la yollar ayrıldı

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği otelde, Hilton'la yollarının ayırıldığını açıkladı.


Malatya Girişim Grubu, Hilton'la 2014 yılından bu yana devam eden franchise anlaşmasının Hilton tarafından sonlandırdığını açıkladı. 240 milyon lira yatırımla hayata geçirildiği belirtilen otel, Double Tree by Hilton markasıyla işletiliyordu.

Malatya Girişim Grubu tarafından yapılan açıklamada, Hilton'la yaptıkları anlaşmanın kendilerine önemli kayıplar yaşatmasına rağmen Malatya'nın tanıtımına ve turizmine katkı sağladıkları belirtildi.

''Evet, halihazırda Hilton'la yolumuz ayrılmış bulunuyor.'' denilen açıklamada, 6 yıllık süre içinde Hilton'a yardımcı oldukları, tavsiye ve önerilerini Anadolu insanının içtenliği ve doğallığı ile iletmeye çalıştıkları kaydedildi.

Aradan geçen süreye karşın otelin bekleneni vermediği belirtilen Malatya Girişim Grubu açıklamasında, sözleşme gereği ekspere gidilmesi taleplerinin de karşılıksız kaldığı ifade edildi.

Yerelin (Hilton Türkiye) verdiği bu kararın gerekli değerlendirme, araştırma, olumlu ve yapıcı yaklaşımlardan uzak belki de duygusal olduğu belirtilen açıklamda, Hilton'un bu yerel uygulamadan farklı bir değer taşıdığı detayların Hilton'a da iletileceği belirtildi.

Açıklamanın sonunda, otelin dünyaca ünlü başka bir zincir marka ile yoluna devam edeceği ifade edildi.



Bu Haber 17.07.2019 - 08:50:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.