Hilton, hostellerden esinlenerek yeni otel markası geliştirdi: Motto

Hilton, hostellerden esinlenerek yeni otel markası geliştirdi: Motto
Konaklama sektöründe 100. yılını kutlamaya hazırlanan Hilton, yeni bir otel markasının daha lansmanını yaptı. Mikro-otel olarak adlandırılan ve Motto ismini taşıyan oteller kentlerin cazip noktalarında konumlandırılacak.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Hilton'un geliştirdiği Mikro-otel konsepti, yerden tasarruf sağlayan çok işlevli ve esnek fiyatlandırma seçeneklerine sahip otel yaratma fikrinden doğdu. Hostellerden ilham alınarak tasarlanan Motto, aynı zamanda teknolojik oteller olacak.

Motto otellerinde odalar çok amaçlı olacak ve konuklara maksimum esneklik sağlayacak. Ortalama oda büyüklüğü 14 metrekare olacak Motto otellerinin odaları yer tasarrufu sağlayan bir yaklaşımla dizayn edilecek.

motto2

4 TİP ODA BULUNACAK, ORTALAMA 175 ODA OLACAK

Farklı özelliklerde ortalama 175 odaya sahip olacak olan Motto by Hilton otellerinde, 4 tip oda bulunacak. Motto otellerinde, standart (ortada yatak, lavabo, duş) odadan, bir kişinin daha uzanabileceği kanepeli odaya ve biri ranza şeklinde 3 yatağı bulunan iki odanın bir ortak alanı beraber kulandığı oda tipine kadar değişik seçenekler sunulacak. Dahası otellerde, geniş seyahat grupları için birkaç tane bağlantılı oda da bulunacak.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILACAK

Hilton'un yeni marka otellerinde misafirler esnek ödeme seçeneklerine de sahip olacak. Örneğin bir odanın ücretini birden fazla kişi arsında paylaşıp ödeyebilecek. Son teknoloji ile donatılacak odalarda kalan misafirler, mobil aygıtları ile sıcaklık, aydınlatma, pencere perdeleri, TV gibi işlevleri kontrol edebilecek.

motto3



Bu Haber 01.11.2018 - 10:52:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.