Hilton Dalaman'a mükemmellik ödülü




Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA’nın son ödülü, “Hilton Mükemmellik Ödülü – Brand Awards of Excellence”oldu. Bu ödülle “Avrupa’nın en iyi 5 Hilton Oteli”nden biri olduğunu belgeleyen tesis, ayrıca, tüm Avrupa Hilton otelleri içinde “olağanüstü performans gösteren” 5 otelden biri seçilmiş oldu.

“Hilton Mükemmellik Ödülü – Brand Awards of Excellence”, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA için bir ilk değil.  Tesis, ödülü 2011 ve 2013 yıllarında da alarak yine Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer almıştı. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA’nın layık görüldüğü “Hilton Mükemmellik Ödülü” Hilton Otelleri’nin performanslarının değerlendirilmesine yönelik olarak her yıl, birçok kategorideki ödüller içerisinde en üst düzeydeki 2 ödülden 1’ini temsil ediyor. Ödülü, Avrupa bölgesindeki yaklaşık 160 otelden en iyi performans gösteren 5 otel almaya hak kazanabiliyor.


Bu Haber 10.03.2015 - 12:58:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ekan 11.03.2015 - 02:36

    kesinlikle hakediyor bizzat 2 gece kaldım ve bu kadar kaliteli bir otelin Türkiye sınırlarında olması beni gururlandırıyor..Başarılar Hilton Dalaman..Congratulations

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.