Hediye Güral Gür: İki tatil birleşti, iç turizmde talep canlandı

Hediye Güral Gür: İki tatil birleşti, iç turizmde talep canlandı

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, deprem nedeniyle düşen rezervasyon hareketliliğinin bayram ve ara tatilin birleşmesiyle yeniden başladığını ifade etti.


NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşan ara tatil ve bayram tatili dönemine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Taleplerdeki hareketliliğin yeniden başladığını belirten Gür,  “Kahramanmaraş depremi turizm sektörünü ciddi anlamda etkiledi. Deprem sonrası hem yurt içi hem yurt dışı rezervasyonlarda duraklama yaşandı. Deprem nedeniyle bir süre durma noktasına gelen rezervasyonların bayram döneminde yeniden normale dönmesini bekliyoruz. Bayram tatili ve ara tatilin birleşmesi ile taleplerde hareketlilik başladı” açıklamasında bulundu.

“Taleplerde hareketlilik başladı”

Bayram ve ara tatil programlarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Gür, “Bu dönem için otellerimizde hem çocuklara hem yetişkinlere özel birçok program hazırladık. Çalışan anne babalar ara tatil dönemlerinde çocukları için özel aktiviteler arıyorlar ama işleri nedeniyle bazen bu noktada tıkanıyorlar. Biz güçlü teknolojik alt yapımızla uzaktan çalışan herkese konforlu çalışma alanları sunuyoruz. Uluslararası standartlardaki toplantı salonlarımız, fuaye ve aktivite alanlarımız, teknolojik altyapımız ile eğitim ve satış toplantılarından lansmanlara çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparken, uzaktan çalışanlara da keyifli bir deneyim yaşatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

NG Hotels, ara tatil dönemi ve 23 Nisan’da oyun ve aktivitelerle bir program hazırladı. Atölye çalışmalarından ödüllü yarışmalara birçok etkinliğin yanı sıra NG Sapanca ve NG Enjoy yetişkinlere doğa ile iç içe bir ortam, NG Afyon ise masaj ve SPA deneyimi sunuyor. 

 



Bu Haber 10.04.2023 - 14:43:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yerli turist ne yapsın.

    Rafet Gülnar 12.04.2023 - 09:30

    Geçen yıla göre fiyatlar 4-5 misli artmış, geçen yıl 6 gecelik tatili 2 kişi 3700 TL. İdi,bu yıl aynı gece, aynı ay 18.000 TL.(Hotel 5 yıldızlı denize sıfır).

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.