İki yılda iki 5 yıldızlı otel daha açacak

İki yılda iki 5 yıldızlı otel daha açacak

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, şirketin 2020’de ve 2021 yılında iki tane beş yıldızlı otel daha açacağını söyledi.


NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, şirketin yatırımları ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. NG Hotels’in 2020 yılında NG Sapanca Club’ı ve 2021’de de NG Phaselis Bay’i hizmete açacağın kaydeden Gür, otellerinde sundukları hizmetleri de artıracaklarını kaydetti.

NG Hotels’in ilk 5 yıldızlı oteli NG Sapanca’yı 2008 yılında, NG Afyon’u ise 2012 yılında hizmete aldıklarını belirten Hediye Güral Gür, ‘’Sunduğumuz hizmetler misafirlerimizi memnun ettikçe biz de büyük bir kararlılıkla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. NG Sapanca Otelimizin yanında yatırımını sürdürdüğümüz NG Sapanca Club’ı 2020’nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. NG Sapanca Club, orman içinde dört mevsimin güzelliklerini yansıtırken son trendleri yansıtan lüks ve ferah tasarımıyla günümüz gezgininin beklentisine cevap verecek bir otel olacak. Bir süre önce Antalya Göynük’teki eski Phaselis Otel’i satın aldık, yepyeni bir konsept ve hizmetlerle sunmak için çalışmalara başladık. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip, çam ağaçları arasında yer alıyor. NG Phaselis Bay’i de 2021’de hizmete girecek şekilde planlıyoruz. İstanbul’daki ilk otelimiz için Amerika merkezli Marriott International ile 20 yıllık franchise anlaşması imzaladık. Marriott West İstanbul’un da şu an dekorasyon çalışmaları sürüyor.’’ diye konuştu.

ng hotels
NG Hotls'in Sapanca'da yapımına devam ettiği NG Sapanca Club



Bu Haber 21.10.2019 - 10:36:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.