Haydar Barut: Üzerimizde yarım asrın yorgunluğu değil, yeni işlerin heyecanı var

Haydar Barut: Üzerimizde yarım asrın yorgunluğu değil, yeni işlerin heyecanı var
Barut Hotels’in yeni konsepti Barut Collections’In lansmanında konuşan şirketin yönetim kurulu başkanı Haydar Barut, ‘’Üzerimizde geride bıraktığımız yarım asırın yorgunluğu yok, gelecekte yapacağımız işlerin heyecanı var.’’ dedi.


Savaş Daş - TurizmGüncel - Antalya

Grubun Barut Lara otelindeki lansmanda bir konuşma yapan Haydar Barut, yarım asırın bir sektörde oldukça uzun bir süre olduğunu belirtti. Geçen zamanın Barut Grubu için tecrübe ve itibarı simgelediğini ifade eden Barut, ‘’Üzerimizde geçmiş yılların yorgunluğu yok. Bilakis ileride yapacağımız işlerin iddiası ve heyecanı var.’’ dedi.

BARUT FELSEFESİNİN 3 TEMEL DAYANAĞI

Barut Hotels’in felsefesinde üç temel dayanak olduğunu söyleyen Haydar Barut, ‘’Birincisi sadece ve sadece otelcilik yapıyoruz. İkincisi, şiarımız mutlu misafir, mutlu çalışan. Üçüncüsü ise bütün partnerlerimizle saygı ve güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler geliştirmek. İşimiz bu kadar basit. Zaten otelcilik de, basit işlerin sürekli ve düzgün bir şekilde yapılmasıdır’’ ifadelerini kullandı.

''ŞEHİR OTLLERİNİ DE GAYET BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YÖNETEBİLİYORUZ''

Bu felsefenin, yönetimden çalışana kadar grup içindeki tüm katmanlar tarafından özümsendiğine dikkat çeken Barut, ‘’Bu sebeple, farklı konseptlerdeki resort otellerinin yanı sıra, şehir otellerini de gayet başarılı bir şekilde yönetebiliyoruz. Bu bizim en önemli zenginliğimiz.’’ dedi.

Barut, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı

''ÜZERİMİZDE YARIM ASRIN YORGUNLUĞU YOK, YAPACAĞIMIZ İŞLERİN HEYECANI VAR''

Konuşmamın başında da söylediğim gibi, üzerimizde yarım asrın yorgunluğu yok. Bundan sonra yapmak istediğimiz işleri heyecanı var. Son iki yıldır, şirketimizin önümüzdeki 10 yıllarını hedefleyen çalışmalar yapıyoruz. Bunlar, şirketimizin kurumsal yönetişim ilkelerini hayata geçirmek, oturtmak ve pazarlama stratejileri geliştirmek.

''DESTEĞİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ''

Barut Collection, bu çalışmaların ürünüdür. Umuyorum ki, Barut Hotels makasına yeni değerler katarak, hem şirketimize hem de ülkemize hizmet edecek. Tüm partnerlerimize teşekkür ediyorum. İş birliği yaptığımız partnerlerimizin dayanışma ve desteği bizim için çok önemli. O dayanışma ve destek olmasaydı, belki bu şirket bug,n burada olmazdı.



Bu Haber 23.10.2018 - 09:40:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kaan berkkan 25.10.2018 - 12:05

    bu kadar başarılı bir otel grubunun yapacağı yenilik ve yükseltme ne yazık ki yine HD bazında olmuş. Ve ne yazık ki daha da abartarak. Eskiden örneklerinin olduğu gibi. BB ve HB hayallerimiz artık bir başka bahara.

  • ahmetsipahioglu 23.10.2018 - 05:52

    Barut Grubu otellerinin Didim de 5-6 yıldır tahsis den aldığı araziye çok güzel bir otel yapması bütün Didimli turizmcilerin beklentisi ve umudu.Ancak bir türlü bu yatırım gerçekleşmedi halbuki Didim de o kadar çok kaliteli otel ihtiyacı var ki.Sanıyorum bu yaz bazı incelemeler yapıldı ve geçen kış Almanya Stutgart fuarında yaptığım görüşmelerde DİDİM de ki otel yatırımın başlanacağı söylenmişti.Galiba DİDİM de ki Otel yatırımı na başlanmayacak .Halbuki EGE nin incisi DİDİM in Otel Yatırımna ve yatırımcıya o kadar ihtiyacı var ki.Hayırlısı .İnşallah bir gün olur dileğiyle.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.