Hasan Eker açıkladı: TÜRSAB’ın kongresine kaç kişi katılacak?

Hasan Eker açıkladı: TÜRSAB’ın kongresine kaç kişi katılacak?
Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin Antalya’da düzenleyeceği turizm kongresine 1000 kişinin katılması bekleniyor.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Kongresinin Koordinatörü Hasan Eker, 19-21 Kasım tarihleri arasında TÜRSAB'ın Antalya'da düzenleyeceği Turizm Kongresi ile ilgili detayları paylaştı.

“Dört amacımız var”

Turizm acentelerinin yıllardır birçok birliğin ve derneğin kongresini yapmasına, hatta uluslararası kongreleri organize ettmesine rağmen TÜRSAB’ın turizm kongresi yapmadığını kaydeden Hasan Eker, “Amacımız acenteler arasındaki birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, oteller-hava yolları-rehberler ile beraber sektörün sorunlarını konuşmak, seyahat acenteleri arasında iş birliğinin geliştirilmesine zemin hazırlamak ve finans, kişisel gelişim ve kriz yönetimi gibi konularda üyelere eğitim vermek.” dedi.

Kongre alanında stant bölümü de var

TÜRSAB’ın kongreyi büyütüp gelenekselleştirmek istediğine dikkat çeken Hasan Eker, kongrede seyahat acenteleri ile bir araya gelip onlara tanıtım yapmak isteyen tedarikçilere de imkan sunduklarını kaydetti. Eker, bu amaçla kongre alanında bir de tedarikçilerin stant açabileceği bir bölüm olduğunu dile getirdi.

“Kongrenin TÜRSAB’a bir maliyeti yok”

Yapılacak kongrenin TÜRSAB’a herhangi maliyetinin olmadığını, kongrenin masraflarının sponsorlar tarafından karşılandığını açıklayan Hasan Eker, “Ayrıca kongreyi herhangi bir firma aracılığıyla değil, TÜRSAB personeli ile yapıyoruz. Kongre, herhangi bir şirkete kar sağlamıyor.” dedi.

Hasan Eker, “kongreye ilginin ne düzeyde olduğu” şeklindeki sorumuza ise şu yanıtı verdi:

Bin kişinin katılmasını bekliyoruz”

Şu ana kadar 500 konaklamalı katılım kesinleşti. Önümüzeki bir hafta boyunca da rezervasyonlar gelmeye devam edecek. Ayrıca Antalya’da 1000 civarı seyahat acentemiz var. Bunlardan da günübirlik katılım olacak. Toplam katılımın 1.000’i bulmasını bekliyoruz.

Üyelerden herhangi bir kayı ücreti alınmıyor. Sadece konaklama ve otel kullanım giderlerini karşılıyorlar. Tedarikçiler ise 850 TL ödeyerek kongreye katılabilecek ve ürünlerini seyahat acentelerine tanıtabilecek.

Kongrenin nihai programı kesinleşti ve kongre.tursab.org.tr’den yayınlandı.”

KONGRE PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ>>>>

KONGRE KATILIM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ>>>

SPONSOR ŞİRKETLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>>



Bu Haber 11.11.2021 - 15:38:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • antalya da türsab ne iş yaptı 12.11.2021 - 10:04

    acenteler zordayken yardımına koşamadınız! sesiniz duyulmadı! teşvik alamadık! belgelerimiz hala para etmiyor! sokak acenteleri antalya nın heryerinde ama ses cıkartan yok oy ıcın. acente acmıs hanutcu 2 sokak arkaya gelmıs ana yola bır gelısıguzel bısey koymus onun uzerınden tur dısında hersey satıyor! kıralıyor! denetım neden yok tursab? antalya da hıc denetım yapmadı dıyebılırız. kacak trasnfer aracları fır fır dondu. google uzerınden her onune gelen reklam verıp musterılerı tasıdı acente olmadan ama tursab dan ses yok. atso acentecıler komıtesı de bu konularda geregı kadar calısmadı. sanırım ıclerınde de curuk elmalar var

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.