Hasan Ali Ceylan: 1 milyon geceleme hedefliyoruz

Hasan Ali Ceylan: 1 milyon geceleme hedefliyoruz

Sherwood Resorts & Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Ceylan, bu yıl 165 bin misafir sayısına ve 1 milyon gecelemeye ulaşacaklarını açıkladı.


Konaklama sektöründe 30. yılını geride bırakan Sherwood Resorts & Hotels, 30 odalı tesisler başladığı yolculuğunda 7 otel ve 2 bin odalı bir zincire ulaştı.

"Türk turizmi daha iyi yerlere gidecek"

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Ceylan, “30. yılı tamamlıyor olmamız bizim için gurur verici. Büyüyerek ve daha kaliteli hizmet anlayışını geliştirerek 30. yılımızı kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ekonomik koşullar ve talep devam ettiği sürece turizmde ilerlemek istiyoruz. Ana iş kolumuz turizmi ve işimizi seviyoruz. Türk turizmciler olarak bizler dünyadaki belki en iyi hizmeti veriyoruz ve ilerleyen yıllarda sektörümüzün, dünya turizmine önemli katkıları olacağını düşünüyorum. Türkiye olarak dünyadaki en iyi her şey dahil hizmeti veriyoruz. Bu biliniyor, tabi ki sürdürülebilir olması esas. Tüm çalışmaların, çevreye duyarlılık ile desteklenmesi lazım. Bunlarla birlikte Türk turizminin daha iyi yerlere gideceğini düşünüyorum” dedi.

“2022 hedefimiz 165 bin misafir, 1 milyondan fazla geceleme”

Bu Antalya turizminde yüzlerin güldüğünü kaydeden Hasan Ali Ceylan, Avrupa pazarlarında artış yaşandığını belirterek, “Biz normal giden sezonlarda 1 yıl içerisinde 100 binin üzerinde misafir ağırlıyoruz. 2022 Yılında 165 bin misafirle, 1 milyonun üzerinde geceleme yapacağımızı öngörüyoruz. Bu yıl özellikle İngiltere'den Antalya'ya talep artışı var. Almanya pazarından tekrar Türkiye'ye geri dönüşler başladı. Daha önce Türkiye'ye gelmiş ama uzun zamandır gelmeyen misafirlerimizin tekrar geri gelmeye başladıklarını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

30. yılda otel yönetim markası olma hedefi koydu

Şirketin yeni planlarında dair de değerlendirme yapan Hasan Ali Ceylan; “Yurtdışına açılıp otel yönetim hizmeti verebilmenin bir fırsat olduğunu düşünerek, ileride bir otel yönetim şirketi olma hedefi koyduk. Kendi performansımızı, karlılığımızı ve sonuçlarımızı bir otel yönetim şirketiymişiz gibi ölçmeye başladık. Ölçülebilir sistemleri 5 senedir kurmaya çalışıyoruz, uyguluyoruz. Bu hedef için 5 yıldır yatırımlar yapıyoruz” diye konuştu.

2023 Turizm Sezonu daha da iyi olacak

Sherwood Exclusive Lara’da, Ömür Gedik ve Ferhat Göçer konseriyle 30. Yıl pastasını kesen Ceylan; “Bu yıl turizm, son birkaç ay önceki beklentilerimizin daha da üzerinde, daha pozitif ilerliyor. Coğrafi ya da sağlık açısından bir problem olmadığı sürece gelecek yıl daha iyi bir turizm sezonu bekliyoruz” dedi.



Bu Haber 25.07.2022 - 10:00:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.