Hasan Ali Ceyhan’a ihracat ödülü verildi

Hasan Ali Ceyhan’a ihracat ödülü verildi
Sherwood Otellerinin ve Ceysu’nun sahibi Hasan Ali Ceylan’a Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından “İhracatın Yıldızları” ödülü verildi.




Merkezi Antalya’da bulunan ve yaptığı başarılı çalışmalarla adını Türkiye geneline ve yurt dışında duyurmayı başaran Ceysu, “İhracatın Yıldızları” ödülüne layık görüldü.

2020 yılında pandemi nedeniyle ödül töreni yapmayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu, 2019 yılında Batı Akdeniz’den en fazla ihracat gerçekleştiren ve ‘İhracatın Yıldızları' ödülü almaya hak kazanan firmaların ödüllerini sahipleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, Ceylan İşletme Inşaat Turizm Yatırım San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Ceylan ile bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu, Hasan Ali Ceylan’a 3.’lük ödülünü teslim ederken, başarılarının devamını diledi.

Aldıkları ödül hakkında bir açıklama yapan Ceylan İşletme İnşaat Turizm Yatırım San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Ceylan, “Antalya’nın sağlıklı suyu Ceysu’yu başta Türkiye olmak üzere farklı ülkelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz. Bu ödül için BAİB ve Başkanımız Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Bu Haber 06.11.2021 - 18:10:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.