Handan Boyce, Martı Hotels & Marinas’ın genel müdürü oldu

Handan Boyce, Martı Hotels & Marinas’ın genel müdürü oldu

Handan Boyce, Martı Hotels & Marinas’ın Genel Müdürlüğü görevine getirildi.


Bünyesinde resort ve butik otellerinin yanı sıra 480 tekne ağırlama kapasitesine sahip Martı Marina & Yacht Club’ın da bulunduğu Martı Hotels & Marinas’ın yeni genel müdürü, Handan Boyce oldu.

Türkiye’de 35 yılı aşkın deneyimi ile turizm sektörünün yanı sıra kongre sektörünün de uluslararası standartlara ulaşmasında çok önemli katkılarda bulunan Boyce, Şubat ayı itibariyle Martı Hotels & Marinas’ta genel müdürlük görevini üstlendi. Bugüne kadar farklı marka ve kurumlarda yönetici olarak birçok başarıya imza atan Handan Boyce, yeni görevinde Martı Grubu’nun bünyesindeki tesislerin Türkiye turizmindeki öncü yerinin daha da geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürecek.

Handan Boyce kimdir?

Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü bitiren Handan Boyce, turizm sektöründeki kariyerine 1987 yılında İstanbul Ramada Hotel’de başladı. Kariyer yolculuğuna Klassis Resort Otelleri ve Golf & Country Club Genel Müdürlüğü görevi ile devam eden Boyce, 2003 - 2011 yılları arasında İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu - ICVB’nin Genel Müdürü olarak görev yaptı. Aynı dönemde Uluslararası Kongreler ve Konvansiyonlar Birliği’nin (ICCA) Akdeniz Bölge Başkanlığına ve akabinde ICCA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Boyce, bu süreçte Türkiye’nin ve İstanbul’un uluslararası kongre ve toplantı sektöründe önemli bir destinasyon olması için başarılı çalışmalara imza attı.

2011 - 2017 yılları arasında Haliç Kongre Merkezi, 2018 - 2020 yılları arasında ise İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı olmak üzere İstanbul’un önde gelen kongre merkezlerinin genel müdürlük görevlerini üstlenen Boyce, bu süreçlerde Uluslararası Kongre Merkezleri Birliği - AIPC’nin aktif üyelerinden biri olarak, kongre merkez işletmeciliği alanında uluslararası standartların ülkemizde uygulanmasına öncülük etti.

2011 yılında Toplantı Sektörü Profesyonelleri - TOSEP Derneği ve MPI Türkiye Bölüm’nün kurulmasında önemli rol oynayan ve 2014 dönemi sonuna kadar da MPI Türkiye Başkanı olarak görev yapan Boyce, 2014 - 2016 yılları arasında da TUGEV- İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu - ICVB Yönetim Kurulunda görev aldı.

Handan Boyce, Amerika merkezli Northstar Meetings Group bünyesindeki Meetings & Convention Dergisinin dünya çapında yayınladığı “Toplantı Sektörünün Zirvedeki 25 Kadını 2018” arasında yer aldı. Boyce, sektörün geleceğine yön veren yılın kadın liderleri listesinde yer alan ilk Türk kadın yönetici oldu.

Son olarak, dijital etkinlik platformu Crowdsol’un Chief Sales Officer CSO’su olarak, şirketin uluslararası satış danışmanlığını üstlenen Handan Boyce, İngilizce ve Fransızca biliyor.



Bu Haber 06.03.2023 - 14:31:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.