35 milyon dolara satışa çıkarılan Bodrum’daki araziye sürpriz talip

35 milyon dolara satışa çıkarılan Bodrum’daki araziye sürpriz talip
İki yıl önce kapanan Bodrum'daki Halikarnas Diskosu'nun arazisiyle, kapanan Reina'nın sahipleri ile Bodrum'da otel yapmak isteyen Tay Group'un ilgilendiği belirtildi.

Yeni Asır Gazetesi’nden Adem Ülker’in haberinde, 35 milyon dolara satışa çıkarılan Bodrum-Kumbahçe’deki Halikarnas Diskosu’nun 2 bin 700 metrekarelik arazisiyle, kapanan Reina’nın sahipleri ile Tay Group’un ilgilendiği belirtildi.

İiki yıl önce yıkılmıştı

Mick Jagger, Bette Midler, Dustin Hoffman, Prenses Caroline, Prenses Margaret, Lady Sarah Armstrong, Sting, Phil Collins, Michael Caine, Ahmet Ertegün, Blues Brothers, Pamela Anderson ve Kid Rock gibi isimleri ağırlayan Halikarnas, mal sahipleri ile yaşanan anlaşmazlık sonucu işletmeci Süleyman Demir tarafından 2 yıl önce boşaltılarak yıkılmıştı.

Bodrumlu emlakçılar '150 milyon lira eder' diyor

Aktaş ve Gölcüklü ailelerine mensup 7 hissedarı bulunan denize sıfır arazinin Bodrum’da otel açmaya hazırlanan Tay Grup ile kapanan Reina’nın işletmecilerinin ilgilendiği öne sürüldü. Aktaş ve Gölcüklü ailelerine yakın emlak danışmanından alınan bilgiye göre ise araziye şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi. Bodrumlu emlakçılar, 2 bin 700 metrekare olan arazinin 150 milyon lira edeceğini, bunun da yaklaşık 25 milyon dolar edebileceğini söyledi.



Bu Haber 11.10.2019 - 13:21:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.