Hacı Osman Üçdan: Şov değil yardım yapıyoruz

Hacı Osman Üçdan: Şov değil yardım yapıyoruz

Granada Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan, depremzedelere birçok otelden daha fazla yardım yaptıklarını ancak şov yapmadıklarını söyledi.


Birçok otelden daha fazla yardım yaptık

Granada Otellerinin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan acıların en hızlı şekilde sarılması için her türlü yardımla devletin ve depremzedelerin yanında olduklarını söyledi. Üçdan, “Depremin ilk günlerinden bu yana birçok otelden daha fazla yardımda bulunduk. Şov yapmadık, sadece yardım yaptık.” dedi.

Yaptığı yardımları sıraladı

Granada Luxury Belek Hotel'in 80 odalı yaklaşık 400 kişiyi barındıran personel lojmanını depremzedelerin kullanabilmesi için hizmete sunduklarını kaydeden Hacı Osman Üçdan, “Burada barınan herkesin A’dan, Z’ye bütün masraflarını karşılıyoruz. Yaşanan deprem felaketinin hemen ardımdan, deprem bölgelerinde kullanılmak üzere 3 tırımıza aklınıza gelen her türlü ihtiyaç malzemesi yükleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için yola çıkardık. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD ile Kızılay’a yaptığımız nakdi yardımlarımız da oldu. Yaptığımız yardımları herkesin bilmesine gerek yok. Yapılan yardımların en makbulü gizli olanıdır‘’ ifadelerini kullandı.



Bu Haber 24.02.2023 - 10:29:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Şaşırdık mı

    Mehmet korkmaz 26.02.2023 - 09:10

    İnsanoğlu yaptıkları ile övünür,Hacı beyin 3-4 otel var ,niye otellerini acmıyorda lojmanları açıyor ,ilk önce cuvaldazı kendilerine batırmalı bunlar

  • peki bu ne?

    efe kesen 24.02.2023 - 03:05

    bu sekilde show olmuyor sanirim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.