GÜMTOB'dan 'Balkan ülkeleri çalıştayı' projesi

GÜMTOB'dan 'Balkan ülkeleri çalıştayı' projesi

Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği üyeleri, Başkan Haluk Beceren’in daveti ile 3 Aralık akşamı Holiday Inn Görükle'de düzenlenen sinerji toplantısında bir araya geldi.


Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Haluk Beceren, son gelişmeleri ve derneğin gelecek hedeflerini üyeler ile paylaştı. Ardından GÜMTOB’un kendi içinde oluşturduğu çalışma komitesi gelecek projeler için hazırladıkları sunumları gerçekleştirdi.

Bu sunumun öne çıkan başlıkları Mart Ayı’nda RUMELİSİAD işbirliği ile Bursa’da gerçekleştirilecek olan ‘Balkan Ülkeleri Workshop’u, Bursa’daki deniz turizmi potansiyeli ve Mudanya’da kruvaziyer turizmi oldu.

GÜMTOB- RUMELİSİAD İŞBİRLİĞİ’NdE BALKAN ÜLKELERİ ÇALIŞTAYI PROJESİ

GÜMTOB ve RUMELİSİAD iş birliği ile yürütülmekte olan ve Mart ayı içerisinde Bursa’da gerçekleştirilmesi planlanan “Balkan Ülkeleri Çalıştayı” ile ilgili GÜMTOB yönetim kurulu ve çalışma komitesi üyesi Buğra Artıç gelişmeleri aktardı.

GÜMTOB ve Çalışma Komitesi üyesi Sezen Rüstem, Bursa’daki deniz turizmi potansiyelini ve Mudanya’da kurvaziyer turizm ile ilgili üyelere sunum yaptı.

Yapılan toplantıda ayrıca, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Bursa Koordinatörü Ömer Berksun turizm teşvikleri ve hibe projeleri; Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) yetkilisi Erhan Öztürk yurtiçi fuar çalışmaları ve BEBKA’nın turizm destekleri hakkında bilgilendirme yaptı.



Bu Haber 05.12.2018 - 09:46:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.