Geleneksel BTIOYO gecesinde 10 bin liralık tabloyu kimi aldı?

Geleneksel BTIOYO gecesinde 10 bin liralık tabloyu kimi aldı?

Balıkesir Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksek Okulu (BTIOYO) mezunları, 27’nci buluşmasını Antalya’daki Asteria Kremlin Palace’da gerçekleştirdi.


BTIOYO mezunlarının geleneksel buluşması Antalya’da gerçekleştirildi. BTIOYO Mezunları Derneği’nin organize ettiği buluşmaya aynı okuldan mezun olan Anex Tour’un Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, Fakülte Dekanı Cevdet Avcıkurt ve çok sayıda turizmci katıldı.

27’nci buluşmaya ayrıca, yeni mezunlarının sponsorluğu ile Balıkesir’den getirilen 40 BTIOYO öğrencisi katıldı. Derneğin Başkanı Feridun Ergün, okulla iletişimlerinin devam edeceğini gençleri turizme kazandırmak için yaptıkları etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Neşet Koçkar

LÖSEV yararına açık arttırma Neşet Koçkar’da Kaldı

Buluşmada LÖSEV ile dayanışmak için de bir açık arttırma düzenlendi. Açık arttırmaya sunulan BTIOYO mezunu bir öğrencinin yaptığı tabloyu, 10 bin TL ile en yüksek teklifi veren Neşet Koçkar’ın satıldı. Tablonun bedeli ise LÖSEV’e bağışlandı. 

İki gün süren etkinlik çerçevesinde ayrıca, öğrenciler için bir de panel düzenlendi. Panele katılan öğrenciler, deneyimli turizmcilere sorular yönelterek onların tecrübelerinden faydalanma imkanı buldu.

BTIOYO Mezunları



Bu Haber 06.12.2019 - 18:33:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Nadir Çam 10.12.2019 - 01:35

    Antalya Bityo/Btioyo/TF 27. Geleneksel Mezunlar Galası'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz ile mezunlarımızı bir araya getiren başta BTIOYO Mezunlar Derneği Başkanı Feridun Ergün ve Yönetim Kurulu üyelerine Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Asteria Kremlin Palace yöneticileri Fikret Kurt ve Diyap Gök başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Sağlıkla seneye hep beraber olmak dileğiyle

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.