g2m, Hilton Worldwide F&B European etkinliğinde


Ev dışı tüketim sektörünün güçlü oyuncusu g2m, gastronomi sektörüne verdiği destekleri sürdürüyor. Hilton’un Romanya, İsrail, Rusya, Bulgaristan, Azerbaycan ve Hırvatistan’da bulunan yaklaşık 100 kişilik; satınalma müdürleri, yiyecek içecek müdürleri ve şeflerinin katıldığı etkinlikte Hilton Grubu’nun en büyük tedarikçilerinden biri olan g2m de yer aldı.

Sürdürülebilir, yenilikçi ve verimli çözümleriyle gastronomi sektörünün öncülüğünü üstlenen g2m, çözüm ortağı olarak hizmet verdiği işletmelere değer katmaya devam ediyor. Profesyonel mutfaklarda ihtiyaç duyulan farklı ürünlerden oluşan ve kısa zamanda eksiksiz bir ürün gamına dönüşecek olan yeni ürünler, g2m tarafından uzun Ar-Ge çalışmaları ve üretici işbirlikleri sonucunda geliştirildi. Hilton Grubu’nun şefler, satınalma ve F&B müdürlerine yönelik gerçekleştirdiği etkinlikte yeni ürün gamını sergileyen g2m, profesyonellerden tam not aldı.

Hilton Grubu, F&B European etkinliği ile Romanya, İsrail, Rusya, Bulgaristan, Azerbaycan ve Hırvatistan’da görev alan otellerin F&B, satınalma müdürlerini ve mutfak şeflerini İstanbul’da ağırladı. 20 Şubat’ta Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de yapılan etkinliğe Türkiye’den birçok gıda firması da stantlarıyla katıldı. Hilton Grubu bu etkinlik çerçevesinde dünya çapındaki otellerinde çalışan satınalma müdürleri, F&B müdürleri ve mutfak şeflerini Türk firmalarıyla bir araya getirerek temaslarda bulunmayı başardı. Hilton Otellerine ürün tedarik eden firmalar diğer Hilton’ların da kendilerini tanımaları için etkinlik alanında stant kurdular. Birçok farklı ülkeden gelen Hilton temsilcileri firmaları tek tek ziyaret ederek tanışma imkanı yakaladılar ve yeni işbirlikleri için görüşmelere başlandı.

g2m güvencesi ve kalitesiyle üretilen ürün gamını “Mutfakta Biz Varız” sloganıyla lanse eden firma, sektörün nabzını tutarak talepleri tam anlamıyla yanıtlamak için çalışmalarına devam ediyor. Hilton’un yıllardır tedarikçiliğini yapan sektör lideri, Hilton Worldwide F&B European Etkinliği’nde Hilton ile olan işbirliğinin daha uzun yıllar süreceği mesajını da verdi. 

 




Bu Haber 27.02.2014 - 10:07:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.