FUN&SUN 250 Rus acenteyi Antalya'da ağırladı

FUN&SUN 250 Rus acenteyi Antalya'da ağırladı

FUN&SUN Travel, 250 Rus seyahat acentesini Antalya’da Türk turizm sektör temsilcileriyle bir araya getirdi.


FUN&SUN Travel, 15-19 Aralık 2022 tarihleri arasında Rus seyahat acenteleri için Antalya'da ‘New Year in the City’ adında bir gezi etkinliği düzenledi. Nirvana Cosmopolitan Otelde ağırlanan katılımcılar arasında tur operatörünün satış lideri acentelerinin temsilcileri yer aldı. Rusya'nın dört bir yanından yaklaşık 250 acente hem kış aylarında Antalya'da tatil fırsatlarını değerlendirdi hem de 2023 yaz sezonu için Türk otelcilerle bağlantılarını geliştirdi.

Etkinlik kapsamında otelciler ve acentelerin katıldığı kapsamlı bir workshop düzenlendi. Bu workshop, tur operatörünün alt acentelerinin otel temsilcileriyle iletişim kurmaları, fikir alışverişinde bulunmaları ve geçmiş sezonu değerlendirip 2023 yaz sezonu için yenilik üretmelerine fırsat sundu. Katılan acente ve otel yöneticileri bu etkinliğin çok yardımcı olduğunu ve faydalı geçtiğini belirtti.

"Erken rezervasyonlar 2.5 kat arttı"

Erken rezervasyon döneminin şimdiden aktif bir şekilde başladığını belirten FUN&SUN CEO’su Vladimir Rubtsov, bu sene erken rezervasyon dinamiğinin pandemiden önceki oranı yakalayıp geçen seneye göre 2,5 kat artış gösterdiğinin altını çizdi.

Oğuz Ergül: Ocak ayında talebin daha da yüksek olacağından eminiz.

Seyahat acentelerine ve otel yetkililerine konuşma yapan FUN&SUN Travel Türkiye Genel Müdürü Oğuz Ergül, erken rezervasyonun misafirlerin istediği otelde, istediği tarihlerde ve daha cazip fiyatlarla tatil yapma fırsatını sunduğunu belirtip turistlere tatil rezervasyonlarını ertelememe çağrısında bulundu. Oğuz Ergül, gelecek yaz sezonunda Avrupa pazarının da aktif olacağına ve bu nedenle tatillerini önceden ayarlayanların en iyi konaklama seçeneklerinden faydalanabileceğine dikkat çekti.

Konferans kapsamında tur operatörlerinin üst düzey yöneticileri 2023 yılı planlarını paylaştı.

2023 yılında 2.5 milyondan fazla turiste hizmet vermeyi planlayan FUN&SUN Travel, bunların 1 milyonunu Türkiye'ye göndermeyi hedefliyor.

2022 yılında FUN&SUN Travel’in müşterilerinin yüzde 46'sının tatil için seçtiği Türkiye tur operatörün en popüler destinasyonu olmaya devam ediyor.



Bu Haber 22.12.2022 - 16:17:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.