Fun &Sun açıkladı: İşte en çok talep edilen destinasyonlar

Fun &Sun açıkladı: İşte en çok talep edilen destinasyonlar

2022-2023 kış sezonuna ilişkin planlarını açıklayan Fun &Sun Travel, Türkiye satışlarında büyüme bekliyor.


Turizm Güncel – Dış Haberler

Fun & Sun Travel (TUI Rusya), Moskova bölgesindeki Rublevsky Plajı'nda yüzlerce seyahat acentesi ile bir araya geldi. Ekinliğe katılarak yaz sezonuyla ilgili bilgi veren Fun & Sun Travel Genel Müdürü Vladimir Rubtsov, şirketin kış sezonuna ilişkin planlarını açıkladı.

Rusya Tur Operatörleri Birliğinde (ATOR) yayınlanan habere göre, Rubstov, 2021 yılında 300 bin turist gönderdiklerini belirterek bu sene yüzde 75 artışla 500 bin turist göndermeyi hedeflediklerini açıkladı.

En çok talep Türkiye’ye

Yaz sezonunda en çok talep edilen destinasyonları açıklayan Rubstov: “Türkiye en çok talep gören destinasyonlar arasında ilk sırada. İkinci sırada Rusya’daki tatil bölgeleri, üçüncü sırada Mısır, dördüncü sırada şaşırtıcı bir şekilde Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor. ” ifadelerini kullandı.

“Türkiye satışlarında büyüme garanti”

Türkiye’ye kış aylarındaki talebin olumlu seyrettiğini aktaran Rubstov, "Türkiye ayrıca öne çıkan ve önemli bir Fun & Sun kış destinasyonu olacak. Türkiye'de kış aylarında tatil talebi son birkaç yıldır olumlu dinamikler gösteriyor. Turistler, yaz sezonuna göre daha düşük fiyatlarla kaliteli tatil yapabildikleri için Türkiye’yi tercih ediyor. Avrupa gibi diğer dış destinasyonların kapalı olması sebebiyle bu kış Türkiye satışlarında büyüme garanti diyebiliriz. Turistler, Türkiye’ye Corendon ve Pegasus Hava Yolları ile uçacak.” açıklamasında bulundu.

 “Rus turistler Mısır’a Türkiye bağlantılı uçuşlarla gidecek”

Rus turistleri Mısır’a Türk hava yolu şirketlerinin de taşıyacağı bilgisini veren Rubstov, “Kış talebinde liderlerden biri de Mısır. Hurgada ve Şarm El-Şeyh'e programlar planlayan tur operatörü, Moskova ve bölgelerden gelen turistlerini hem direkt uçuşlarla hem de Türkiye bağlantılı olarak taşıyacak. Antalya bağlantılı Mısır uçuşları Corendon Airlines tarafından gerçekleştirilecek. Direkt uçuşlarla Türkiye aktarmalı uçuşlar arasında süre farkı az bu yüzden turistler fazla vakit kaybetmeyecekler.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 11.08.2022 - 15:06:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.