FTI Yunanistan kapasitesini artırıyor, Kanarya Adalarına yatırım yapıyor

FTI Yunanistan kapasitesini artırıyor, Kanarya Adalarına yatırım yapıyor

Almanya'nın üçüncü büyük seyahat grubu FTI, Yunanistan kapasitesini artırırken, Kanarya Adalarındaki varlığını da güçlendiriyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya-Münih merkezli FTI Grubu, artan talep nedeniyle Yunanistan kapasitesini artırma kararı alırken, İspanya'nın Kanarya Adalarına dönük yatırımlarına da hız veriyor.

Adalarda daha fazla yatak sunacak

Kapasite sıkıntısı yaşamamak için Yunanistan'ın Girit, Korfu, Kos ve Rodos adalarında daha fazla yatak sunmaya hazırlanan FTI'ın Kıbrıs ve Yunanistan Destinasyon Sorumlusu Halina Strzyzewska, "Yüksek sezonda Girit otelleri tam kapasiteye ulaşabilir. Biz de bu duruma, diğer adaların yanı sıra, Kefalonia, Zakynthos ve Skiathos tekliflerini genişleterek yanıt veriyoruz." dedi.

Kanarya Adaları’ndaki varlığını güçlendiriyor

Öte taraftan FTI Grubu İspanya'nın Kanarya Adaları'ndaki varlığını da güçlendiriyor. Şirket Kanarya takım adalarının üç adasında yeni otel yatırımları yapıyor.

2021 yılında Gran Canaria'da Labranda Costa Mogan'ı açan şirket, Tenerife'de bulunan Labranda Suites Costa Adeje'yi de renove etti. FTI, bir sonraki adımda ise Fuerteventura'daki üç oteli ( Labranda Golden Beach, Caleta Dorada ve Caleta Garden) otellerini de modernize edecek. Şirket ayrıca, Kanarya Adaları'na dönük charter uçuşlarına ve pazarlama faaliyetlerine de ağırlık verecek.



Bu Haber 20.05.2022 - 13:49:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.