Bodrum'a 140 bin turist getirecek

Bodrum'a 140 bin turist getirecek

Alman tur operatörü, 2019 yılında Bodrum'a toplam 140 bin turist getirmeyi hedeflediğini açıkladı.


Almanya'nın dördüncü büyük tur operatörü FTI, 2019 sezonunda Bodrum'a 140 bin turist getireceğini açıkladı.

Bodrum Beldiye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret eden FTI Group Yönetim Kurulu üyesi ve şirket ortağı Roula Jouni, MP Hotels Genel Müdürü Ahmet Pandır, Meeting Point Turkey CEO'su Kamil Özil, Meeting Point International Ticari Müdürü Okay Yıldırım, Meeting Point Turkey Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim, FTI'ın Bodrum'a yatırım yapmaya devam edeceğini söyledi.

2019 HEDEFİ 140 BİN TURİST

Bodrum'da 4 otel ile hizmet vermeye başladıklarını belirten FTI Group Yönetim Kurulu üyesi ve şirket ortağı Roula Jouni, başkan Aras'a hayırlı olsun dileklerini ileterek Bodrum turizmi için yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. 2018 yılında bölgeye 130 bin yolcu getirdiklerini belirten Jouni, 2019 hedeflerinin ise 140 bin yolcu olduğunu söyledi.

FRANSA'NIN 20 KENTİNDEN BODRUM'A

Fransız pazarında da Bodrum'u tanıttıklarını dile getiren Jouni, Fransa'nın 20 farklı şehrinden Bodrum'a uçuşlar getireceklerini, Hollanda , İsviçre ve Avusturya’dan da haftada bir uçak olmak üzere uçuşların Ekim ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Mayıs ayı içerisinde 3 etap halinde Almanya’dan seyahat acentesi temsilcileri, sektörünün ileri gelen isimleri ve basın ile birlikte bölgedeki otelleri gezdiklerini, bir grubu ise sadece Bodrum'da misafir ettiklerini vurgulayan Jouni, Bodrum'a büyük önem verdiklerini kaydetti.



Bu Haber 13.05.2019 - 18:55:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kerem 14.05.2019 - 10:29

    Meeting Point vb acentelerin sözleşmelerinin arka sayfalarında bulunan otelci aleyhine maddeler ile otelcilerin para kazanması olası değil! Bu arka sayfa maddeleri Türsab ve Türofed tarafından gerekirse Turizm Bakanlığı hakemliğinde ortak metin olarak hazırlanmalı. Türofed' in mutlaka bu konuda öncü olup baskı yapması gerekir. Aksi halde Art niyetli tatilci ve acenteler yüzünden hem otelci hem ülkemiz ciddi kayıplar yaşamaktadır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.