Freebird Hava Yolları Türkiye'ye tarifeli uçuş başlatıyor

Freebird Hava Yolları Türkiye'ye tarifeli uçuş başlatıyor
2001 yılından bu yana önde gelen tur operatörleri için charter uçuşlar düzenleyen Freebird, tarifeli seferler için bilet satışına başladığı açıklandı.

Freebird Hava Yolları, tarifeli uçuşlara başlıyor. 2001 yılından bu yana önde gelen tur operatörleri için charter seferler düzenleyen şirket, tarifeli seferlere başladığını açıkaldı. Şirketin ticaret direktörlüğünden yapılan açıklamada, başta Almanya olmak üzere, halihazırda Avrupa'dan Antalya'ya dönük uçuşlara, 2021 yaz sezonundan itibaren Bodrum ve Dalaman'ın da ekleneceği ve butik hizmet anlayışıyla hareket edileceği kaydedildi.

Freebird Ticaret Direktörü Derya Kaya Bozay ‘'Yenilenen yüzüyle hşzmete alınan www.freebirdairlines.com web sitesi üzerinden bilet satış işlemlerinin yanı sıra koltuk seçimi, yemek seçimi, ek bagaj ve özel bagaj gibi ek hizmet alımları da doğrudan gerçekleştirilebiliyor. Bu zor dönemde hem dünya turizmi hem havacılık önemli ve zor bir süreçten geçerken, aldığımız kararlar ile Türk turizmine ivme kazandırmak hedefi ile yola çıktık'' dedi.

Avrupa ve Ortadoğu'da 41 yıllık tecrübe ile yeni hedefler

2001 yılında operasyonlarına başlayan Freebird Havayolları, Airbus A320 uçak tipinden oluşan filosu ile Avrupa ve Ortadoğu'da operasyonlarına devam ediyor. Freebird, 41 yıldır havacılık sektöründe temsil, gözetim, yakıt, denetleme, brokerage, güvenlik ve simulator merkezlerinden oluşan eğitim alanlarında hizmet veren Gözen Holding'e ait bir kuruluş.

2002 yılında, TÜV Rheinland tarafından ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alan Türkiye'deki ilk Havayolu şirketi olan Freebird, 2006 yılında ise IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) tarafından, IOSA (IATA Operasyonel Emniyet Denetimi) tescilini alan ilk özel havayolu şirketi oldu.

2018 yılında Malta’da kurduğu Freebird Airlines Europe şirketi de A320 tipi uçakları ile Avrupa pazarının tur operatörleri ile İspanya, Yunanistan ve İtalya uçuşlarına devam ediyor.



Bu Haber 17.09.2020 - 15:54:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.