Erdoğan'ın açılışını yaptığı otele 4 milyon liralık helikopter pisti

Erdoğan'ın açılışını yaptığı otele 4 milyon liralık helikopter pisti
Açılışı geçtiğimiz yılın ağustos ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan Foleya Mountain Resort Hotel'e, devlet bütçesinden helikopter pisti yapılacağı belirtildi.

Geçtiğimiz yılın ağustos ayında açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan Foleya Mountain Resot Hotel'e, devlet bütçesinden helikopter pisti yapılacağı belirtildi.

Sözcü gazetesinden Yusuf Demir'in haberine göre Erdoğan'ın, "Buraya bir helikopter pisti olmalı. Biz de bugün burada iki helikopterin ineceği yer olsa helikopterlerle buraya inerdik, bu da işaret fişeğidir. Ulaştırma Bakanımız bu işlerin piri. Bunlar çok çok yüksek yatırımlar değil. Helikopterler inip kalkmaya başlayınca, iş adamları helikopterleriyle buraya gelecek, hafta sonu bir iki gün burada kalacaklar" dediği Foleya Mountain Resort Hotel'e, 4 milyon 98 bin lira yatırımla helikopter pisti yapılacak.

Erdoğan'ın bu sözlerinden sonra Ulaştırma Bakanlığı'nın hızla çalışmaya başladığı, uygun yer ve diğer teknik dökümanları hazırlayarak şartnameyi bitirdiği belirtildi.

19 Kasım'da yapılan ihalenin 4 milyon 98 bin TL teklif veren Aliyazıcıoğlu İnşaat'a verildiği kaydedildi.



Bu Haber 21.01.2020 - 13:28:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.