Kompas Travel’ın tüm Antalya operasyonlarını üstlendi, hedef 500 bin yolcu

Kompas Travel’ın tüm Antalya operasyonlarını üstlendi, hedef 500 bin yolcu
Fit Holidays tarafından yapılan açıklamda, Kazakistan Cumhuriyeti, Kırgızistan ve Özbekistan’dan Türkiye’ye en çok turist getiren tur operatörlerinin arasında yer alan Kompas Travel ile ‘tek yetkili çalışma’ konseptine geçildiği duyuruldu.

Fit Holidays ile Kompas Tavel, bundan sonraki iş birliklerini ‘tek yetkili çalışma’ konseptine sürdürme kararı aldı. Buna göre, Kompas Travel’ın Antalya’daki tüm yer hizmetlerini Fit Holidays üstlenecek.

Anlaşmayla ilgili olarak Almaty’de bir lansman düzenlendi. Lansmanda bir açıklama yapan Fit Holidays Yönetimi Kurulu Başkanı Ethem Okudur, 2020 yılından itibaren 5 yıl süreye Kompas Tavel’ın Antalya’daki tüm operasyonlarını kendilerinin yapacağını açıkladı.

Çok partnerli çalışma modelinin her zaman her destinasyonda verimli olmadığına dikkat çeken Okudur, yeterli güvenin tek partnerli iş birliklerinde hedeflere daha kolay ulaşılacağını ve sağlıklı bir büyüme yakalanacağını ifade etti. Tek yetkili çalışma modeline 2019 yılındaki test süreci karar verdiklerini belirten Ethem Okudur, Akay Şirketler Grubu’nun, BDT pazarlarından incoming yapan Fit Holidays ile birlikte, bu yıl 500 bin yolcu hedeflediğini kaydetti.

Almaty’de gerçekleştirilen lansmana, 600 civarında alt acente katıldı.

kompas1



Bu Haber 17.07.2019 - 11:22:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.