Firuz Bağlıkaya: 10 milyon erken rezervasyon bekliyoruz

Firuz Bağlıkaya: 10 milyon erken rezervasyon bekliyoruz
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, 2022 yılıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

2019'da kişi başı harcama ortalamasının 660 dolar civarındayken bu yıl, 800 doların üstüne çıktığını ifade eden TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, "İngiltere, Almanya, Ukrayna, Rusya başta olmak üzere hemen hemen her yerden rezervasyonlar devam ediyor. Gelecek sezon bu seneye göre çok daha iyi gözüküyor. Seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle 2022 yılında 10 milyon civarında erken rezervasyon bekliyoruz. Temmuz, ağustosta tatil yapmak isteyen bir kişi, bugünden rezervasyon yaptırırsa yüzde 70'e varan bir avantaj yakalayabilir” dedi.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise sektörün salgın sürecinde önemli tecrübeler kazandığını ve iç pazar sayesinde turizmde hareketlilik sağlandığını söyledi. Vardar, "Önümüzdeki sezonla ilgili beklenti çok yüksek. Bu nedenle erken rezervasyon son derece önemli. Erken rezervasyon sadece fiyat değil, yer konusunda da avantaj sağlayacak." şeklinde konuştu.


Bu Haber 17.12.2021 - 11:49:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.