Ferit Şahenk İstanbul'daki otelini kime devretti?

Ferit Şahenk İstanbul'daki otelini kime devretti?
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in, İstanbul'da bulunan Park Hyatt oteli sattığı belirtildi.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, İstanbul'daki Park Hyatt otelini Nusret Gökçe'nin şubat ayında 50 bin lira sermaye ile kurduğu Nusret Yatırım A.Ş.'ye devrettiği belirtildi.

Habertürk'ten Alper Öcal'ın haberine göre Rekabet Kurulu, Doğuş Holding AŞ'nin kontrolündeki Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi. Rekabet Kurulu'nun açıklamasına şu ifadelere yer verildi:

Doğuş Holding A.Ş.’nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş. aktifinde yer alan ve “Park Hyatt” adı altında Hyatt International LLC tarafından işletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.’nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

50 MİLYON EUROYA SATIN ALDI

Sözcü gazetesinde yer alan haberde ise, satış işleminin 50 milyon euroya (yaklaşık 350 milyon TL) gerçekleştiği kaydedildi.

Nusret Turizm Yatırım AŞ’nin Operasyon Sorumlusu Ahmet Kılıç turizm şirketinin bir ay önce kurulduğunu söyleyerek Hyatt otelin binasının satın alma işleminden önce Nusret Gökçe tarafından çok beğenildiğini söyledi. Kılıç, “Nusret Bey artık otelciliğe giriş yaptı. Otelin satın alınması için Doğuş Grubu ile 50 milyon euroya anlaşıldı. Satış işlemi 10 gün içerisinde gerçekleşecek” diye konuştu.



Bu Haber 20.03.2019 - 13:09:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.