Extranetwork açıkladı: Oteller rezervasyon motoru seçerken neye dikkat etmeli?

Extranetwork açıkladı: Oteller rezervasyon motoru seçerken neye dikkat etmeli?
Extranetwork, rezervasyon motoru seçerken otellerin dikkat etmesi gereken maddeleri sıraladı.

Dijital devrim, seyahat ve konaklama dünyasını da derinden etkiledi. Özellikle otel rezervasyonlarının online platformlara kaymasıyla oteller için misafirlere sorunsuz bir online rezervasyon deneyimi sunmak artık kaçınılmaz bir gereklilik haline geldi. Oteller için teknolojik çözümler üreten Extranetwork, kullanıcıların online rezervasyon alışkanlıkları ve artan mobil rezervasyon istatistiklerine dayanarak otelinizin web sitesi için bir rezervasyon motoru seçerken dikkat etmeniz gerekenleri içeren bir rehber hazırladı.

1.Kullanım Kolaylığı

Misafirlerinizin hızlı ve sorunsuz bir şekilde rezervasyon yapabilmeleri için seçtiğiniz rezervasyon motorunun kullanımı kolay olmalıdır. Kullanıcılar karmaşık ve uzun rezervasyon formlarından hoşlanmazlar. Basit arayüz, adım adım ilerleyen rezervasyon süreci ve kullanıcı dostu tasarım, misafirlerinizin sitede daha uzun süre kalmasını sağlar.

2.Özelleştirme

Rezervasyon motoru, otelinizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir olmalı. Oda tipleri, fiyatlar, ekstralar gibi detayları kolayca güncelleyebilmelisiniz. Böylece dönemsel veya özel kampanyalar ile misafirlerinize özel teklifler sunabilirsiniz. Özelleştirmeler yalnızca satışa dönüş oranlarını artırmakla kalmaz, misafirlerinizin transfer, oda kahvaltı, spa, vb. ek hizmetler satın almasına olanak tanıyarak ortalama sepet tutarınızı da yükseltir. 

3.Mobil Uyum

Hâla online rezervasyonların büyük çoğunluğu bilgisayarlar aracılığıyla yapılsa da mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasındaki fark hızla kapanıyor. Müşteri memnuniyetini ve online rezervasyonlarınızı artırmak istiyorsanız seçtiğiniz rezervasyon motorunun mobil cihazlarda ve tabletlerde de sorunsuz bir deneyim sunduğundan emin olun.

4.Hızlı Yüklenme

Uzun yükleme süreleri misafirlerinizin rezervasyon gerçekleştirmeden siteden ayrılmasına neden olur. Web sitenizin hızlı yüklendiğinden, sayfalar arasında geçiş yaparken takılma ve bekleme yapmadığından emin olun.

5.Entegrasyon Kolaylığı

Seçtiğiniz rezervasyon motorunun, kullandığınız otel yönetim sistemiyle entegre olması, veri transferini ve yönetimini kolaylaştırır. Bu, rezervasyonlarınızı daha iyi takip edebilmenize imkan tanır.

Doğru rezervasyon motoru, misafirlerinize sunduğunuz dijital deneyimi büyük ölçüde etkiler. Satış ve rezervasyon adımı misafirlerinizle ilk temas ettiğiniz nokta olduğu için etkileyici bir web sitesi ve sorunsuz bir rezervasyon deneyimi ilk intiba için oldukça önemlidir. Kullanıcı dostu, güvenli, özelleştirilebilir, yüksek performansa sahip, mobil uyumlu bir rezervasyon motoru ile misafirlerinize kusursuz bir deneyim sunun. 

Piyasada çok sayıda rezervasyon motoru bulunmaktadır. Rezervasyon motoru seçerken ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçeneği bulmak önemlidir. Extranetwork Rezervasyon Motoru, otellerin online rezervasyonlarını ve gelirlerini artırmak için ihtiyaç duydukları tüm özellikleri sağlayan alanında lider ürünlerden biridir. Ayrıca, ilgili müşteri hizmetleri ve destek ekibimizle de her türlü sorununuzda hızla çözüm üretiyoruz. Extranetwork Ödeme Altyapısı ve diğer akıllı çözümlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için www.extranetwork.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Bu Haber 18.08.2023 - 10:52:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.