1,8 milyar liralık yatırım Bakanlığa devrediliyor

1,8 milyar liralık yatırım Bakanlığa devrediliyor

AKP Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse, Antalya'daki EXPO 2016 sergi alanının Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilmesi için çalışma yürütüldüğünü açıkladı.düşünüyoruz.” dedi.


1,8 milyar lira yatırımla hayata geçirilen ve son olarak düğün salonu yapıldığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Antalya'daki EXPO 2016 sergi alanının Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilmesi için çalışma yürütüldüğü açıklandı.

''Bakanlığa devrinden sonra süreç hızlancak''

Hürriyet'e konuşan Mustafa Köse, EXPO alanında geçici çalışmaların yürütüldüğünü ve asıl planlamanın 2020'de yapılacağını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un daha önce alanda tespitler yaptığını belirten Köse, alanın Bakanlığa devredileceğini belirterek, ''Şimdi orası için özel bir proje çalışması yapılacak. Bakanlığa yapılacak devir işleminden sonra süreç hızlanacak” diye konuştu.

''Bakanlığı burayı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyoruz''

EXPO alanın doğru şekilde değerlendirilmesi konusunda ciddi bir hassasiyet oluştuğunu söyleyen Köse, “Bu alana gerçekten çok büyük bir yatırım yapıldı. Yeni planlama konusunda da hızlı hareket etmeye çalışıyoruz. Bakanlığımızın burayı en iyi şekilde değerlendireceğini



Bu Haber 27.08.2019 - 14:03:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Sahiden Ne Oldu Expo 2016 ya 06.03.2020 - 10:59

    Sayın yazarlarım, Turizm için 2 milyar TL harcanan yer şuan ne durumda? ATIL bakımsız , paralar boşa gitti, o paraları keşke esnafa dağıtsalardı da ekonomiye can suyu gelseydi.. Hareket olurdu, yeni ev araba dükkan alanlara indirimli kredi olarak verilseydi, üretim yapanlara verilseydi. ahh aki ne ahhh

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.