Eurowings Almanya paket tur pazarında ağırlığını artıracak

Eurowings Almanya paket tur pazarında ağırlığını artıracak

Alman hava yolu şirketi Eurowings, kendi tur operatörü Eurowings Holidays ile seyahat sektöründe daha fazla söz sahibi olmak istiyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'nın milli hava yolu Lufthansa'nın bütçeli yan kuruluşu Eurowings, tur operatörü Eurowings Holidays ile paket tur pazarındaki ağırlığını artırmayı hedefliyor.

Eurowings Holidays Satış Müdürü Michael Erfert, kendilerine model olarak İngiliz hava yolu şirketi ve tur operatörü Jet2 ve Jet2 Holidays'i aldıklarını açıkladı. Erfert "Jet2'nun sattığı her iki koltuktan biri Jet2 Holdiays'in paket turu ile satılıyor." dedi.

İngiltere'deki pazar ortamıyla Almanya'daki pazar ortamının kıyaslanamayacak olmasına rağmen bunun muhteşem bir iş modeli olduğunu kaydeden Michael Erfert, “Turizmde hava ulaşımı ile tur operatörünün tek bir kaynaktan beslenmesinin mantıklı olduğuna inanıyoruz. Bu şekilde müşterilerimiz özellikle son dakikada esnek ve cazip fiyatları yakalayabiliyor." dedi.

Bu modelle Eurowings Holidays'in büyüyebileceğine işaret eden Erfert, 2016 yılından bu yana piyasada olan şirketin çalışan sayısını 30 daha artırarak 180'e çıkaracaklarını açıkladı.

2023 yılında günde 1000 paket tur satmayı planladıklarını kaydeden Michael Erfert, 2026 yılında Almanya'nın en büyük 10 tur operatöründen biri olmayı hedeflediklerini ifade etti.



Bu Haber 21.02.2023 - 09:29:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.