ETSGROUP'a taze kan

ETSGROUP'a taze kan
Etsgroup, marka yönetimi ve kurumsal iletişim süreçlerini yeni bir vizyonla geliştirmek amacıyla İletişim sektöründe deneyimli bir ismi göreve getirdi.


Etsgroup, Kurumsal İletişim ve Marka Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna iletişim sektöründen çok tecrübeli bir isim; Şebnem Keçik getirildi. Sektörde 26 yıllık deneyime sahip olan ve aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevler alan Keçik, Aralık 2011 itibarıyla Etsgroup’taki yeni görevine başladı.

1962 İzmir doğumlu olan Şebnem Keçik, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Sanatlar bölümünden mezun olduktan sonra Metrografik Reklam Ajansı’nı kurdu. Beyaz eşya, turizm, moda, inşaat, mobilya, müzik/eğlence, bilişim, yayıncılık, sağlık ve FMCG gibi çeşitli sektörlerde çok sayıda markaya hizmet veren Şebnem Keçik, 2001 yılında ajansına ait markaları Ogilvy Design Direct markalarıyla bütünleştirdi. Bu tarihten sonra kariyerine Ogilvy Design Direct’te Genel Müdür ve Yaratıcı Yönetmen olarak devam eden Keçik, Aralık 2011’de Etsgroup Marka Yönetimi ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Meslek örgütlerinin açtığı yarışmalarda çeşitli ödüller kazanan, iki erkek çocuk annesi Şebnem Keçik, iletişim sektöründe edindiği deneyim ve birikimi Etsgroup’a aktarmayı hedeflediğini açıkladı.


Bu Haber 16.02.2011 - 11:57:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.