Ersoy’dan Antalya’daki otel yatırımları için dikkat çeken açıklama

Ersoy’dan Antalya’daki otel yatırımları için dikkat çeken açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya’da yeni otel yatırımlarına ihtiyaç olmadığını söyledi.


Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Olympos Antik Kenti'ni ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, otel yatırımları ile ilgili de bilgi verdi. Antalya’nın yeni otellere ihtiyacı olmadığını kaydeden Ersoy, şunları söyledi:

“Her zaman söylediğim bir şeyi tekrar etmek istiyorum; Bizim özelikle Antalya’da yeni yatak kapasitesine ihtiyacımız yok. Bizim nitelikli turizm yapmaya, bizi rakiplerimizden ayıran kültürel ve doğal mirasımızı sürdürülebilir bir şekilde korumaya ve bunlar en doğru ve güvenilir bir şekilde yönetmeye ihtiyacımız var. Biz bakanlık olarak son yıllarda tamamen bu politikayı güdüyoruz.”



Bu Haber 01.05.2023 - 22:34:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • BÖYLE BAKANA BU ÜLKENİN İHTİYACI YOK

    M.solmaz 02.05.2023 - 10:48

    Yeni otellere antalyanin ihtiyacı yok ALACASU CENNET KÖY PASELİS BOSTANLI GİBI UMUMA AÇIK OLMASI GEREKEN YERLERİN YANDAŞLARCA SOYULMASINA SOYDURULMASINA TURIZIM BAKANININ IHTIYACI VAR... TC HUKUK DEVLETİDİR. YARGI KARARINI TANIMIYANLAR BİR GÜN YARGIYA VE ALLAH'A HESAP VERİRLER.

  • Şakamı bu

    Can 02.05.2023 - 10:48

    Bir turizim bakanı yeni otellere ihtiyacımız yok yorumunu nasıl yapabilir ? Acı bür şakamı bu ? Daha cok teşvik daha fazla otel daha fazla turist daha fazla iş gücü demesi gerekirlen

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.