Erkunt Öner Tanıtım Ajansı'nın yönetimine aday oldu

Erkunt Öner Tanıtım Ajansı'nın yönetimine aday oldu
Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliğine aday oldu.

Tura Turizmin sahibi Erkunt Öner, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na aday olduğunu açıkladı. Öner, ''Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliğine adaylığımı koymuş bulunuyorum. Ülkemiz çağlar boyunca kıtaları etkileyen; kültürlerin, inançların, sanatın çıkış noktası ve köprüsü konumunda çok zengin bir arşive sahiptir. Sahip olduğumuz bu potansiyeli, turizm alanında uluslararası çekim merkezi olarak konumlandırmak, hızla globalleşen ve dijitalleşen dünyada yeni stratejileri oluşturmak amacı ile kurulan turizm ajansının ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Dünya ekonomisine, 7.5 trilyon dolarlık etki yaratan ve 300 milyona yakın istihdam sağlayan turizm endüstrisinden, ülkemizin en doğru şekilde pazarını büyütmesi ve sürdürülebilir şekilde uluslararası pazar payını geliştirebilmesi için dijitalleşmiş, destinasyon odaklı, yerel acentelerin uluslararası tur operatörlüğüne dönüşmüş ve ihracatçı konumuna erişmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.


Bu Haber 28.11.2019 - 11:17:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • CÜNEYT ÇINARALP 03.12.2019 - 06:10

    Erkut bey öncelikle Tura Turizmin el koyduğu müşterilerinin paralarını ödesin. Sanal turlar açıp, insanlardan para toplayıp sonrada telefonlara bile çıkmayan personelinde sahip çıksın. Müşteri paraları ile seçim çalışmaları yapmaktan vazgeçsin. Erkut bey öncelikle “54 yıldır gururla sürdürdüğü" işini düzgünce yapsın.......

  • A.P. 28.11.2019 - 03:39

    Bir de hangi bölgeden aday olduğunu öğrenebilirsek .Prosedür öyle kolay değil.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.