Ennismore Hotels Hyde markasını Türkiye’ye getirdi 

Ennismore Hotels Hyde markasını Türkiye’ye getirdi 
130 tesisi operasyonda, 90 tesisi ise yapım aşamasında olan İngiltere merkezli Ennismore Hotels, her şey dahil markası Hyde’ı Bodrum’da getirdi.

Ennismore’un her şey dahil markası Hyde, Türkiye pazarında girişini bir davet ile kurladı. Hyde Bodrum Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete, iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

Momo Bebeköy’de Hyde Bodrum’un Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak’ın ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde düzenlenen partiye Arzu Kunt, Asya Hocaoğlu-Doğuş Çabakçor, Atakan Işıktutan, Batya Kebudi, Begüm Özer, Berna-Bilge-Belda Öztürk, Damla Zırh, Derya Beşerler Namoğlu, Duygu- Efe Dianzenza, Efe-Sera Irvül, Gizem Barlak, Gizem Kocaçınar, Hakan Akar-Elvan Tığlıoğlu, İlkem Öztürk, İlksen Utlu,  Melis Özer, Merve Sarıtaş, Mihre Mutlu, Müge Boz-Caner Erdeniz, Raşit Bağzıbağlı, Saba Tümer, Şevval Şahin, Tuğçe Postoğlu, Zeynep Beşerler gibi isimler katıldı.  

Arzu Topcu Civak

Bu sezon kapılarını açmayı planlanan 212 odası ve 4 villası bulunan otel, Türkiye’deki Hyde markalı ilk otel olacak. 

Günümüzde Dubai, Miami, Ibiza ve Hollywood-FL'de faaliyet gösteren Hyde markasıyla yakında Londra-Perth'te de tesis açılacak.

Hyde Hotels, Resorts & Residences’ı da bünyesinde barındıran ve  2021 yılında kurulan Ennismore’un çoğunluk hissesi Fransa merkezli Accor Grubuna ait.


Bu Haber 28.02.2024 - 08:23:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.