Ender Alkoçlar: Bir kudurmuş, bir kudurmuştuk ki...

Ender Alkoçlar: Bir kudurmuş, bir kudurmuştuk ki...

Sosyetenin tanınmış yüzü, Alkoçlar otellerinin sahibi Ender Alkoçlar, koronavirüs salgınının koronavirüs salgınının insansanlara unuttukları sade yaşamı, şükretmeyi hatırlattığını belirterek, ''Bir kudurmuştuk. Evlenme teklif etme partisi, sözümüz olacak partisi, düğünümüz için paraşütle mi atlasak, yoksa konsere Jennifer Lopez mi çıksa planları… Çok azıp kudurmuştuk...'' ifadelerini kullandı.


Günaydın'dan Merve Yurdatapan'a konuşan sosyetenin ünlü ismi turizmci Ender Alkoçlar, tüm dünyayı esir alan koronavirüs salgınının herkesi evine hapsedip düşünmeye sevk etttiğini söyledi.

"Bir kudurmuştuk, bir kudurmuştuk ki... Evlenme teklif etti partisi, sözümüz olacak partisi, nişan yapacağız en iyi yerde olmalı, düğünümüz var aman rezil olmayalım; paraşütle mi atlasak, Tarkan mı çıksın, Jennifer Lopez mi? Yok en değişik bizimkisi olsun. Hamileyim, bebeğimin cinsiyeti belli oldu partisi... Doğurmadan bebek geliyor partisi. Doğurana kadar odayı Versay Sarayı'na çevirmeler. Baby shower, dişi çıktı, yaş günü ve daha liste uzun.'' diyen Ender Alkoçlar, devamında şu ifadeleri kullandı:

''Çok azdık ve kudurduk, dünya bize 'Otur evde, sade bir hayat yaşa, şükretmeyi, unuttuğun sağlığın, gösteriş yapmaktan kaçırdığın zamanın, hayatında abarttığın her mananın muhasebesini yap' dedi. Yapıyor muyuz? Yapalım bence... Yaşam tarzımızdan, konuşma şeklimize kadar bir abartı, bir şımarıklık. Ne oldu o mütevazı Türk milletine. Herkeste bir yarış, şükretmeyi unuttuk. Milyon dolarların olsa ne fayda; hadi gidelim tatile. Avrupa mı, Asya mı? İşte elini yüzünü yıkar oturursun evde. Ne kaldıysa dolapta pişirir yersin. Lokantalarda yemek beğenmeyen, aşcı, garson azarlayan, makyaj görüntüsünü Instagram'da paylaşanlara ne oldu? Bu bize büyük bir ders olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun…"



Bu Haber 31.03.2020 - 09:10:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Dr.A.Bayer 01.04.2020 - 04:54

    Sayın alkoçlar Sizin çevrenizdeki küçük bir miras yedi veya sonradan görmüş şımarık bir azınlık bahsettiğiniz şekilde kudurmuş olabilir Ama inanın bana evine ekmek götürmek için çalışan Zaman içerisinde 100 binlerce İnsanın, ananın, babanın, doktor ve hemşirelerin ölümüne sebep olacak olan Bu virüsü tanrı şımarık bir azınlığa ders vermek için göndermedi Umarım sizin gibi düşünüyorum fazla insan yoktur

  • Ercan Basol 31.03.2020 - 05:29

    Sayin Alkoclar,öyle dogru seyler yazmissinizki gercekten insanlarimiz yoldan cikmisti simdi insanlarimizin oturup düsünmesi lazim nasil mütevazi ve saglikli bir yasam sürdürebilirizdiye..umarim hepimiz bundan ders cikartiriz.

  • Onur 31.03.2020 - 02:01

    Jennifer Lopez'i konsere çıkarmak kudurmak değil ama ihale üzerinden kul hakkı yemek azgınlığın ta kendisidir. Yavuz hırsız misali konuşmuş ama kimse salak değil.

  • Levent Sacak 31.03.2020 - 01:54

    Ender Alkoçlar Bey Concordata ilan edip milletin parasının üstüne yatıyorsunuz. İnsanların paralarını ne zaman ödemeyi vaad ediyorsunuz. Buralarda ahkam kesmek kolay. Sosyetik dergilerde poz vermek kolay, ödemeniz gereken borçları ödemeye sıra gelince zor galiba. Bu konularda da açıklama yaparsanız tüm alacaklılarınız mutlu olacaktır.

  • Serdar haklo 31.03.2020 - 11:31

    Önce personeline olan borçlarını öde sonra konuş

  • Senol gunduz 31.03.2020 - 11:03

    Tamda bu kadar. Mukemmel anlatım

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.