Elite World, iş ortaklarıyla ‘Yaza merhaba’ partisinde bir araya geldi

Elite World, iş ortaklarıyla ‘Yaza merhaba’ partisinde bir araya geldi

Elite World Hotels & Resorts, iş ortaklarıyla “Yaza Merhaba” partisinde bir araya geldi.


Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts,  iş ortaklarıyla “Yaza merhaba” partisinde bir araya geldi.

Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’te düzenlenen etkinlikte Elite World’ün 50 yıla yaklaşan marka yolculuğuna eşlik eden iş ortakları katıldı. Katılımcılar zincirin bugüne kadar turizm sektörüne sunduğu konaklama deneyimine eşlik ederken, gelecek dönem hedefleri hakkında da bilgi sahibi oldu.

Kokteyl ile başlayan gece misafirlerin Uzakdoğu, İtalyan, İspanyol ve Türk mutfaklarından dünya lezzetlerini Elite World kalitesiyle deneyimledikleri programla devam etti. Gecede Bengü de performans sergiledi.

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Turizm sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyimimizde, iş ortaklarımızın da desteğiyle önemli bir dönüm noktasına eriştik. Yolculuğumuzu hem yurt içinde hem de yurt dışında yeni markalarımız ve otellerimizle genişletmeye karar verdik. Franchise iş modeli ile büyüme stratejimizi devreye alarak kalitemizden ödün vermeden yeni otellerimizle turizmde global bir marka olmak için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

2030’a kadar 50 otel hedefine emin adımlarla ilerliyor

Elite World zinciri bu yıl içinde 10’uncu otelini Van’da Elite World GO Van Edremit adıyla açtı. Zincirin 11. oteli ise haziran ayında Kuşadası’nda Elite World Kuşadası adıyla açılacak. Zincir, yurtdışındaki ilk oteli Elite World Grand Yamoussoukro’yu ise Fildişi Sahilleri’nde 2026 yılında açacak.

Elite World, franchise iş modeliyle büyüme stratejisi kapsamında hem yurt içi hem de yurt dışında 2030 yılına kadar toplam 50 otele çıkmayı hedefliyor.



Bu Haber 01.06.2024 - 08:58:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.