Elite World EMITT’e 4 yeni markasıyla katılacak

Elite World EMITT’e 4 yeni markasıyla katılacak

Elite World Hotels&Resorts Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e bu yıl dört yeni markasıyla katılacak.


Elite World Hotels&Resorts, 12-15 Nisan 2023 tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT’e 4 yeni markasıyla katılacağını açıkladı.

Elite World Hotel&Resorts, markaları Elite World Grand, Elite World, Elite World Comfy ve Elite World Go ile EMITT Fuarında Hall 3 Stand 3432’de misafirleriyle buluşacak.

 “46 yıllık konaklama deneyimimizi yatırımcılarla paylaşıyoruz”

Elite World Hotels & Resorts Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu; 46 yıldır turizm sektöründe edindikleri konaklama uzmanlığını girişimci ve yatırımcılarla paylaştıklarını belirtti. Emel Elik Bezaroğlu, “EMITT Fuarı, sektörümüzün en büyük fuarı olarak ülkemizin farklı destinasyonlarının tanıtımı, yeni iş birliklerinin başlaması, var olan ilişkilerin ve ticaretin gelişmesine yönelik katkısı, bir sonraki sezon için verdiği öngörü ile sektörümüze ve turizm ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Fuarda Elite World Hotels&Resorts olarak dört yeni markamızla turizm yatırımcılarına, girişimcilerimize sunduğumuz imkanları anlatacağız. Elite World Hotels & Resorts olarak ekonomi, orta, üst ve lüks olmak üzere dört ayrı segmentte hizmet vermek için geliştirilen markalarımızla katıldığımız fuarda ziyaretçilerimizi ağırlayacağız.” açıklamasında bulundu.



Bu Haber 21.03.2023 - 10:59:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.