Ekrem İmamoğlu Otel Büyükada Resort & SPA’yı hizmete açtı

Ekrem İmamoğlu Otel Büyükada Resort & SPA’yı hizmete açtı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kendi iştiraki Beltur tarafından işletilecek Otel Büyükada Resort & SPA Beltur’u hizmete açtı. Açılışta konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu “ Kaliteli bir konaklama tesisinde ne varsa burada her birisinin olması gerektiğini talep ettim.” dedi.


58 odası, 800 metre plajı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Otel Büyükada Resort & SPA Beltur’u düznelenen törenle hizmete açtı. 26 adet 1+1 deniz manzaralı, 30 tane 1+0 bahçe ve kısmen deniz manzaralı ve 2 tane de engelli odası bulunan tesisin 800 metre de plajı bulunuyor. Tesiste ayrıca restoran, snack Bar, kafe, spa ve spor salonu, toplantı odası, amfi tiyatro, çocuk parkı, plaj ve açık yüzme havuzu da bulunuyor.

“Kaliteli bir otelde ne varsa burada olması gerektiğini talep ettim”

Tesisin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Hem köklü tarihi hem zengin kültürü, denizleri, İstanbul'un boğazı, tek başına bir Haliç bile saatlerce konuşabileceğimiz, günlerce dolaşabileceğimiz ortamlara sahip. İstanbul, aynı zamanda dünyanın en önemli turizm destinasyonu olmak zorunda. Bu yolda ilerlemeliyiz. Tabii buna ulaşabilecek gücümüz de var.” dedi.

Tesisin bir iki günlük geziler için uygun olduğunu kaydeden İmamoğlu “Yani hem İstanbullular için çok özel bir fırsat alanı hem de bütün Türkiye, hatta yurt dışından gelen misafirlerimiz için de mutlaka görmeleri gereken bir bölge.” diye konuştu.

“Kaliteli bir konaklama tesisinde ne varsa burada her birisinin olması gerektiğini talep ettim.” diyen Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:

Hiçbir fiziksel sorun yaşamayacakları hijyenik ve de tabii odalarından restoranına, kafeteryasından plajına kadar İstanbul'un en güzel noktalarından biri olmasını söyledim.

“Tatil yapamayan insanları ve şehir ailelerini misafir etmek istiyoruz”

Burada hiçbir şeyden kaçınmadık. Çünkü biz, burada iyi bir hizmet vermek istiyoruz. Evet, mümkünse bir miktar para kazanmak istiyoruz ama kazandığımız parayla da yine burada sosyal projeler geliştirmek istiyoruz. Kimi zaman bir takım, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız üzerinden, tatil yapamayan insanlarımızı, bazen engelli bireylerimizi, bazen bazı seçilen ailelerimizi, şehit ailelerimizi ve onun gibi bir kısım İstanbulluyu da dönem dönem burada misafir etmek istiyoruz. O bakımdan, İstanbul'un bu seçkin bölgelerinden birindeki bu oteli, en özenli 58 odası, sıpası, spor merkezi, kendi plajıyla ve sadece otel misafirlerine değil, aynı zamanda dışarıya hizmet edecek olan restoranıyla bugün bitirmenin keyfini yaşıyoruz.



Bu Haber 10.07.2023 - 08:36:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.