İngiltere paket tur pazarına yeni oyuncu

İngiltere paket tur pazarına yeni oyuncu

Paket tur pazarına giren hava yolu şirketlerine İngiltere'nin bütçeli hava yolu şirketi easyJet de dahil oldu.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Ryanair, SunExpress ve Eurowings'in ardından easyJet de paket tur pazarınaki ağırlığını artırıyor. Şirket, yeni oluşturduğu tatil şirketinin lansmanını yapmaya hazırlanıyor.

ATCOM İLE PARTNER OLDU

Paket tur pazarındaki ağırlığını arttırmayı hedefleyen easyJet, satışlarını genişletmek için yeni bir teknoloji şirketi ile ortklık kurdu. TUI, Thomas Cook, Center Parcs, SAGA, FTI ve DER Touristik gibi şirketlere yılda 12 milyar poundluk rezervasyon sağlayan ATCORE Group bünyesindeki Atcom isimli rezervasyon ve dağıtım platformunu kullanacak olan easyJet, paket tur rezervasyonlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

THOMAS COOK VE TUI İLE REKABET EDEBİLMEK İÇİN YATIRIM YAPACAK

EasyJet'in Atcom ile yaptığı partnerlik anlaşması, TUI'nin ürün ve satın alma müdürü Garry Wilson'ı easyJet Holidays'e transfer etmesinden bir yıl sonra gerçekleşti. easyJet CEO'su Johan Lundgren'ın, İngiltere pazarında Thomas Cook ve TUI gibi rakiplerle rekabet edebilmek için paket tur alanına daha fazla yatırım yapacağı belirtiliyor.

''FIRSATLARDAN GEREKTİĞİ GİBİ YARARLANAMADIK''

EasyJet'in birkaç yıl önce paket tur pazarına girdiğini ancak bu alandaki fırsatlardan gerektiği gibi yararlanamadığını kaydeden Lundgren, Avrupa'nın en büyük tatil hava yolu ağı olan easyJet'in rakiplerine kıyasla önemli avantajları olduğunu söyledi.



Bu Haber 17.05.2019 - 14:34:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.