Dursun Özbek: Otel değil rezidans olacak!

Dursun Özbek: Otel değil rezidans olacak!

Kulüp televizyonundan gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, otel olarak başlanan projenin rezidansa dönüştürüldüğünü söyledi.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, otel olarak projelendirilen Mecidiyeköy'deki binanın rezidansa dönüştürüldüğünü açıkladı.

Bugünkü ekonomik getirisi göz önünde bulundurularak binanın rezidansa dönüştürüldüğünü kaydeden Özbek "Bölgenin ekonomik değeri ve çok talep olması nedeniyle bu proje ağırlık kazandı. 1+1. 1+0, 3+1 gibi daireler var burada. 2 kategoride satış düşünüyoruz. Yerli yatırımcılara ilk etapta satış söz konusu. İkinci etapta ise yabancıya satış söz konusu. Ayrıca 5 parça da ticari alan var ve bunları satışa koymayacağız. Bunlar kiraya verilecek ve kulübe gelir sağlanacak. 160 dairenin satışından, masraflar çıktıktan sonra 1 milyar TL’lik bir para bekliyoruz. Bu parayı çeşitli finans kalemleriyle değerlendireceğiz. Bunun bir kısmı Galatasaray’ın kredilerinin kapatılması için kullanılacak. Şu anda 2 milyar 200 milyon TL’lik ana para kısmı var. Buradan gelecek olan paranın yarısını buraya, diğer yarısı da Kemerburgaz ve Florya’daki faaliyetler için Galatasaray’ın kasasına girecek." diye konuştu.



Bu Haber 13.09.2022 - 10:01:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.