Dünyanın en büyük şemsiyesi Mardan Palace için yapıldı

Dünyanın en büyük şemsiyesi Mardan Palace için yapıldı
Şemsiye sektöründe yılda 7 milyon üretim ve 56 ülkeye ihracatı ile dünyanın en büyük üreticisi konumunda olan Celal Birsen markası dünyanın en büyük şemsiyesini Mardan Palace için üretti.


Antalya’da bulunan Mardan Palace Otel için ilk kez bu boyutta üretilen 400 metrekarelik şemsiye başta Antalya olmak üzere farklı ülkelerden de birçok 5 yıldızlı otelden talep görmeye başladı.
 
Yıllardır dünyanın en önemli meşrubat, bira ve dondurma üreticilerinin marka logolarının Celal Birsen şemsiyeleri üzerinde yer aldığını belirten Celal Birsen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Birsen, 4 yıldır otel restoran gruplarına hizmet vermeye başladıklarını ve Celal Birsen’in daima yükselen bir değer olarak dünya pazarında boy gösterdiğini söyledi. Bu noktada ilk adımın Antalya’da atıldığını belirten Recep Birsen, Antalya, Ankara, Bodrum ve İstanbul’da 2 olmak üzere, şu an Türkiye’de 5 mağazaları bulunduğunu, 2012 sonlarına doğru İzmir’e de mağaza açılacağını kaydetti. Yurt dışında 17 temsilciliğe sahip olduklarını belirten Birsen, bunların 5’inin kendilerine ait temsilcilikler, diğerlerinin de distribütörlük olduğunu söyledi.
 
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
 
Otel ve restoran grubu ile Celal Birsen’in yağmur şemsiyesindeki marka değerinin daha üst noktalara taşındığını anlatan Recep Birsen, şunları kaydetti:

"İnsanlar Celal Birsen diye bir şey biliyorlar ama yağmur şemsiyesinde kalmış veya güneş promosyon şemsiyesinde kalmış. Bugün Türkiye’de Celal Birsen storelarla sıfır otel projesinden renovasyonlara kadar, kafe ve restoran gruplarının yeni renovasyonlarında tercih ediliyor. Çok şükür müşteri memnuniyetinde de yüzde 90- 95 seviyelerindeyiz. Hem baskısı hem montajı hem dikimi aynı alanda da birçok parçasını kendi üreten bu hacim, adet ve organizasyon bazında dünya bu kadar büyük bir firma yok."



 
SİGARA YASAĞI TETİKLEDİ
 
Celal Birsen’in 400 metrekareye kadar tek parça şemsiye üretebildiğini aktaran Birsen, saatte 80 kilometre rüzgara dayanıklı büyük boy güneş şemsiyelerini değişik boylarda Türkiye’de birçok restoranda uyguladıklarını söyledi. Dünyada bugüne kadar yapılan en büyük ölçütteki 400 metrekarelik şemsiyenin ise Antalya Kundu’daki Mardan Palace Hotel’e yapıldığını belirten Birsen, büyük boy güneş şemsiyelerine ilişkin talebin artarak devam ettiğini kaydetti.
 
Birsen, kapalı mekanlara getirilen sigara içme yasağının da büyük boy şemsiyelere olan talebi artırdığını belirtti. Recep Birsen, "Beklediğimizden güzel bir talep var ve sigara yasağından sonra ciddi anlamda talep arttı. Çünkü kapatma sistemleri ile etrafı kapandığında artık belli bir süre sonra kullanılamaz hale geliyor. Sigara yasağı başladı ve biz bunları çevirdik, şemsiyeye dönüyorlar. Bu olay bu şekilde devam edecek. Çünkü şemsiye bu ürün için doğru. Etrafı kapatılmış tente sistemi kapalı bir mekan haline geldiği için yine yasağa giriyor. Dolayısıyla da şemsiye talebi artarak devam edecek" dedi. (Vatan)
 
 


Bu Haber 23.01.2012 - 12:44:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.