DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASINI, FAZIL SAY YERİNE MÜSLÜM GÜRSES AÇACAK

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Fazıl Say'la açılması beklenirken, Müslüm Gürses'te karar kılındı. 'AKP'li zihniyet beni istemez' diyen piyanist, facebook'ta içini döktü...


Fazıl Say, 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası için hazırladığı açılış projesinin iptal olduğunu facebook'ta açıkladı. AKP'yi sık sık eleştiren ünlü piyanist Fazıl Say, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de gerçekleştirilecek şampiyonada kendisini yerine Müslüm Gürses'in tercih edildiğini söyledi:

Dünya Basketbol Şampiyonası açılışına bir proje yapmam istenmişti. Proje piyano- orkestra -koro ve Türk enstrümanları için Türk Marşı çeşitlemeleri olacaktı. Haber geldi; 'Olmuyor' denildi. Federasyonu uyarmıştım, 'AKP'li zihniyet beni istemez' diye. Nitekim öyle oldu, Müslüm Baba'nın basketi... 'Ne mutlu AKP'liyim diyene. Benimse hiçbir sorunum yok. Bütün dünyada yılda verdiğim 120 konser ve her yıl bestelediğim 3-4 eser siparişi ile hakikaten yok. Ve şimdiden yazalım, bu zihniyet, bunlar sorulduğunda kendini savunurken hep, 'Fazıl  Say çok pahalı fiyat verdi' demiştir. Yine öyle diyecektir. (Akşam)


Bu Haber 24.08.2010 - 10:19:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.