DoubleTree by Hilton Çanakkale misafirlerini bekliyor

DoubleTree by Hilton Çanakkale misafirlerini bekliyor

Çanakkale’nin ilk uluslararası zincir oteli olma özelliği taşıyan DoubleTree by Hilton Çanakkale açıldı.


Açık Holding’in, yapım ve işletmesini gerçekleştirdiği DoubleTree by Hilton Çanakkale kapılarını açtı.

Bünyesinde toplamda 155 oda bulunan DoubleTree by Hilton Çanakkale, hem iş seyahatlerinin hem de tatil seyahatlerinin konaklama ihtiyacına cevap verecek. Otel, Çanakkale’nin birçok önemli ve turistik noktasına da kolaylıkla ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.  Otelde ayrıca balo salonu, çok amaçlı toplantı salonları, 2 adet yüzme havuzu, Spa, Türk hamamı, spor merkezi ve restoranlar bulunuyor.

Açık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Açık ve otelin Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış yemeğinde bölgenin önemli turizm yetkilileri ve üst düzey isimleri bir araya geldi.

“Turizmde büyük gelişme gösterecek”

Açılış yemeğindeki konuşmasında Çanakkale’nin turizm potansiyeline dikkat çeken Aziz Yalçın Kan ‘’Çanakkale, ülkemizdeki yerli ve yabancı turistlerin önemli bir bölümünün geçiş noktası. Çanakkale, tarihi ve doğasıyla birlikte, bu yıl hayata geçirilen 1915 Çanakkale Köprüsünün de etkisiyle turizmde büyük gelişmeler gösterecek ve markalaşmaya devam edecek. Biz de otelcilikte çok eski geçmişi olan Hilton’un hoşgörü ve misafirperverliğini en iyi şekilde sunarak, şehrin bu markalaşma yolculuğuna uluslararası standartlarda verdiğimiz kaliteli hizmetimizle katkılarımızı sunacağız.’’ dedi.



Bu Haber 19.08.2022 - 09:41:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.