Dorak Holding MICE sektörüne girdi
2002 yılında şirketler grubuna, 2011 yılında ise holdinge dönüşen Dorak Holding’in bünyesinde yeni bir şirket daha kurarak MICE sektörüne girdi.
Turizm alanları, seyahat acenteleri, yurtdışı ofisler, otel restoran yatırımları, otobüs filosu, maden ocakları, sıcak hava balon firmaları ile seramik üretim tesisleri bulunan holdingin bünyesinde kurulan Dorak MICE’ın hizmet vereceği alanlar ise şöyle:
Yaratıcı iletişim fikirleri,
Yüksek operasyon yeteneği,
Entegre hizmet anlayışı,
Etkinlik,
Kongre yönetimi,
Lansmanlar,
Özel şirket projeleri,
Motivasyon ve bayii toplantıları
Sponsorluk yönetimi ve sosyal sorumluluk projeleri.
İstanbul ve Ankara’daki ofisleri ile hizmet vermeye başlayan Dorak MICE Eminönü’ndeki Surplus Restaurant’ta tanıtım gecesi düzenlendi. Burada yeni şirketin hedefleri ve hizmet alanları anlatıldı. Gecenin açılış konuşmasını Dorak MICE İş Geliştirme Grup Direktörü Aslı Borakan Eryöner yaptı. Eryöner şöyle konuştu:
“Hepinizin bildiği üzere çağımız iletişim çağı. Bu iletişim çağında markalar ve kurumlar, hedef kitlelerine ulaşmak, ulaşırken akılda kalmak için birbirleri ile kıyasıya mücadele içinde. Televizyon, gazete, radyo gibi geleneksel iletişim mecraları dışında artık “Meeting, Incentive, Congress, Events” kısaca MICE etkinlikleri önemli bir dinamik olarak kabul edilmeye başlandı. Birçok şirkette artık kendi bünyesinde etkinlik ve organizasyon bölümleri var. Biz de Dorak Holding olarak marka ve kurumların vazgeçilmez çözüm ortağı olma, markaların hedef kitlesiyle en doğru şekilde bir araya gelmesini sağlama amacı ve vizyonu ile Dorak MICE’ı kurduk. Tüm müşterilerimizin bizimle çalışırken kendilerini harikalar diyarında hissetmPelerini sağlamak için özen gösteren bir yaklaşımımız var. Bu gecenin de temasında bunu yansıtmasını isteyerek kurguladık.”
Geceye bürokrasi, siyaset ve üst düzey yetkiler ve turizm sektörünün çalışanlarından oluşan seçkin bir davetli grubu katılırken davetlileri On Your Horizon Grubu karşıladı, daha sonra DJ Yavuz Öfkeli & Nunu, hangdrum ve perküsyon sanatçısı Onur Yıldız gece boyunca konuklara unutulmaz anlar yaşatırken gecesinin sürpriz sanatçısı Giselle Tavilson elektro keman solo performansı ile renk kattı.
Bu Haber 10.12.2014 - 15:49:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
-
serkan malezya baskanindan aldigin zarflari istiyoruz