Dinler Hotel Ürgüp renovasyona girdi: Üç yıl sürecek, otel açık kalacak

Dinler Hotel Ürgüp renovasyona girdi: Üç yıl sürecek, otel açık kalacak

Ürgüp’ün ilk 5 yıldızlı oteli Dinler Hotel Ürgüp, renovasyon sürecine girdi. Dinler Group bünyesindeki 188 odalı otel, 1989 yılında kapılarını misafirlerine açmıştı.


2026 ilkbaharında tamamlanması planlanan geniş kapsamlı yenileme çalışmaları sırasında Dinler Hotel Ürgüp açık kalacak ve konuklarına hizmet vermeye devam edecek. Otelin VKL Mimarlık tarafından tasarlanan alanları, süreç içerisinde parça parça yenilenip, misafirlerin hizmetine açılacak.

Tüm mekânlarda önceliğin misafirin konforuna verildiği projede, teknolojik gelişmeler de göz ardı edilmeyecek. Projede ayrıca, sürdürülebilirlik ve daha yeşil bir dünya adına daha çok doğal ışık, maksimum ısı yalıtımı ve minimum enerji tüketimi öne çıkan unsurlar olarak dikkat çekiyor.

"Dinler Hotel Ürgüp’ü konukseverlikte yeni zirvelere taşıyacağız"

Dinler Hotel Ürgüp'ün geçireceği renovasyon hakkında bilgi veren Genel Müdür Uğurhan Şaşmaz, "Bu milyonlarca dolarlık yatırımla Dinler Hotel Ürgüp’ü konukseverlikte yeni zirvelere taşıma fırsatı bulduğumuz için son derece mutluyuz. Bu yenileme, konuk odalarına ve sosyal alanlara yeni bir enerji getirecek. Bölgenin en çok rağbet gören tesisi olan otelimizi bu iyileştirmelerle bir sonraki yenilenme sürecine kadar mükemmel bir konuma getireceğiz” dedi.



Bu Haber 20.04.2023 - 15:20:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.