DETUR’dan Antalya’ya güzel haber

DETUR’dan Antalya’ya güzel haber
Detur, pandemi nedeni ile verilen zorunlu aranın ardından, sezonun ilk Finli misafirlerini karşıladı. Finlandiya’nın başkenti Helsinki’den Antalya'ya 2021 sezonunun ilk direkt charter uçuşu bugün gerçekleşti.

“Antalya Uçuşları Yıl Boyunca Devam Edecek”

Uzun bir aradan sonra ilk uçuşun gerçekleşmesinin önemine değinen DETUR Finlandiya Ülke Müdürü Mehmet Ahısalı, DETUR Finlandiya’nın Finlandiya’nın 3 şehrinden Rodos, Girit ve Antalya’ya dönük charter uçuşlarına yeniden başlandığını söyledi. Ahısalı, Antalya uçuşlarının kış ayları boyunca da devam edeceğini yılın genelinde paket tur satışı yapılacağını kaydetti.

Finliler charter uçuşlarına yoğun talep gösteriyor”

Finlandiya’nın yurt dışı seyahat ve tatil yasaklarını kaldırmasının, satışlara olumlu katkı sağladığını ifade eden Mehmet Ahısalı, “Bu yoğun talebin karşısında Antalya’ya kış sezonu boyunca da paket tur uçuşlarımıza devam etmeye karar verdik. Finlandiya’dan Türkiye’ye en fazla kapasite turist getiren tur operatörü olan DETUR, kış sezonunda Antalya’ya paket tur seçeneği sunan tek tur operatörü.” ifadelerini kullandı.

Detur Antalya

2022 rezervasyonları ilgi görüyor.”

2022 ilkbaharından itibaren Finlandiya’nın 8 şehrinden Rodos, Girit ve Antalya’ya charter uçuşların devam edeceğini belirten Ahısalı, korona kısıtlamaları sonrası Finlilerin tatile çıkma özlemlerinin arttığını ve önümüzdeki senenin rezervasyonlarını çok daha önceden yapmaya başladıklarını söyledi. Mehmet Ahısalı, Detur’un İsveç, Danimarka ve Norveç pazarlarından Antalya’ya her geçen yıl daha da fazla turist kazandırmaya devam edeceğini belirtti.



Bu Haber 24.09.2021 - 19:59:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.